Uit ervaring goed

Zowel de levering en het eventuele retourneren, geschiedt volgens afspraak. Bij niet passen is het terugsturen snel geregeld..

Snel geleverd niet duur en netjes ingepakt goed aangekomen top

Alles perfect

Zoals ik al zei, alles perfect en snelle levering. Volop keuze, en je kan het zelf zo duur maken als je zelf wil bij pepaalde artikelen. Dus de keuze is reuze.

Geweldig !!

Overzichtelijke site en supersnelle levering , ik had nu wieldoppen gekocht ,maar er volgt nog meer.

Duidelijke website, levering wordt goed gecommuniceerd. Al een aantal x wat besteld en gaat altijd goed.

Goeie service

Alles goed geregeld

Niet best

Elke keer bestel ik iets en komt het product niet overheen met de foto van de website. Waardoor ik elke keer het verkeerde product ontvang. En het word ook niet aangepast op de website dus vooruitgang zit er ook niet in. Vroeger waren jullie mij nummer 1 winkel Nu laatste keus Erg jammer. Kost mij teveel tijd elke keer

Meerdere spullen besteld en is gewoon super en snel in huis

Goede prijs kwaliteit

Product past zoals beloofd. Snelle verzending

Duidelijk site snelle levering

Altijd top

Onderdelen goedkoop snel bezorgt en altijd via kenteken de juiste onderdelen top

Altijd goed

Overzichtelijke website , veel keuze en snelle levering

Snel en goed

Mooie en snel verpakt weer een blije klant

Goede prijzen, snelle levering.

Goede en aardige service, altijd snelle levering, de prijzen zijn goedkoper dan in de een stationaire winkels.

Altijd snelle levering en goede communicatie

Prettig

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

perfect passend onderdeel

Het mooie van dit bedrijf is, dat zij het perfecte onderdeel voor jouw auto kunnen leveren aan de hand van jouw kenteken.

Al jaren bestel ik hier mijn spullen goedkoop

Geweldig.

Mijn ervaringen met Winparts zijn geweldig geweldig.

helemaal top

Veel beter dan andere ,de prijzen zijn beter en ook de leveringen retour is ook simpel geregeld Dank Winparts

Bezorging ontevreden

Ik betaal voor bezorgen aan mijn huisadres omdat ik beperkt ben en vervolgens moet ik het pak ‘ergens’ gaan ophalen. Ik wil mijn bezorgkosten terug!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Goede producten en snelle verzending.

Zeer goede service en zeer snelle levering.

Ik kan niks slechts over winparts vertellen de prijzen zijn goed de levering is zeer snel en zijn er problemen of retour goederen wordt je zeer snel en vakkundig geholpen.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.