Goede kwaliteit en prijs ruitenwissers

Een set Bosch flat lade ruitenwissers gekocht voor mijn Audi A3. Erg goede ruitenwissers. Super stil nu. Snelle levering en op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Tevreden over prijs en snelheid levering

Gewoon super

Goede zaak

Ik had universele automatten besteld. Waren heel snel geleverd. Ik had in het verleden ook enkele bestellingen, waren altijd heel snel bij mij.

Heb een dynamo besteld wat niet hetzelfde was als oude terug gestuurd in orginele verpakking en binnen 1 week stond het geld weer terug op de rekening. Ze zijn echt klant gericht. Echt een aanbeveling!

Bestelling snel afgehandeld. Bij ontvangst kwam ik er achter dat ik de verkeerde olie had besteld. Retour sturen ging snel en zonder problemen, alleen duurde het enkele dagen voordat dit verwerkt was en ik de voucher voor het aankoopbedrag en gratis levering voor volgende bestelling ontving.

Altijd op tijd en goed!

Mijn ervaring met Winparts is iedere keer weer uitstekend, gewoon een betrouwbare leverancier!!

Juiste type product makkelijk te vinden op de website en volgende dag geleverd. En nu eens niet in een absurd grote verpakking.

makkelijk en betaalbaar

ik had ruitenwissers besteld op kenteken , wat dus wel een tof iets is , snel in huis en het past nog ook .snelle levering

Helemaal prima

Kenteken invoeren en 2 dagen later de spullen in huis, en het past allemaal !

Bestelde product was zeer snel geleverd

Alles super verlopen

Snelle levering, matjes passen prima. Erg blij mee.

Gewoon goed

Bestellingen altijd snel in huis

perfect

zoals altijd, snel en goed geleverd

Top bedrijf

Fietsendrager besteld snel geleverd en een top prijs

Mooi en snelle webwinkel

Altijd duidelijke uitleg over de aankoop en retourbeleid

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

goede hulp ook bij terugsturen en annuleren!. Fine en waardevolle pasgarantie.

zeer slecht

bestelde spullen niet geleverd

betrouwbaar bedrijf met goede communicatie en retourbeleid!

Top! wat ze hebben spreekt voor zich. Maar van het retourbeleid heb ik gebruik gemaakt en dat was echt super! Het werd zelfs opgehaald en het geld werd snel terug gestort! Bedankt Winparts!

Netjes

Bestelling netjes en snel ontvangen

Goede produkten

Nu een paar keer besteld bij Winparts. Levering zoals beloofd, goede produkten. Zeer tevreden.

Uitstekende service

Er is gewoon niets op aan te merken. Ik heb meerdere keren besteld en ook een keer iets retour gestuurd en alles ging perfect.

Geweldige winkel

Alles altijd vlot en correct verstuurd

Perfecte levering en advisering.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.