Deudelijke website, snelle levering.goede prijs

Deudelijke website, snelle levering.goede prijs

Prima geregeld!

Prima levering en lekker snel.

goede service

Na dat bleek dat ik een verkeerde ruitenwisser had bestelt kon ik deze zonder problemen in de originele verpakking terug sturen.

Ik heb afgelopen maand veel artikelen via ze besteld en ik ben er tevreden mee. Levering kan wel een beetje sneller, op donderdag besteld en volgende week dinsdag binnengekregen.

jammer op kenteken toch verkeerde remblokken

emblokken besteld op kenteken , staat bij dit past op uw auto. helaas toch de verkeerde maat.

snelle leveringen

artikel werd snel geleverd, helaas was de pasvorm van de automatten niet wat ik had verwacht. Kon makkelijk retour worden gestuurd en het betaalde geld snel op de rekening teruggestort. Prima service zonder problemen

Duidelijke site

Ik bestel steeds vaker mijn autospullen bij WINParts. Snelle bezorging en doordat je op kenteken kan bestellen heb je altijd de juiste bestelling. Goeie en vlotte service als je een keer contact opneemt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen, Topservice.

Bijna alles leverbaar

Bijna alles leverbaar en levering in 1 of 2 dagen. Site is duidelijk, artikelen makkelijk te vinden. Communicatie kan beter. Als direct leverbaar toch niet direct leverbaar is, laat dit weten aan de klant. Dan kan hij een vervangend artikel kiezen ipv wachten.

Soepel, vriendelijk, goede service

Altijd vlotte levering en mocht er iets zijn, zoals ik laatst had toen bleek dat een onderdeel niet paste, is men goed bereikbaar en wordt het prima opgelost.

Altijd goed geholpen

Altijd bij Winparts bestellen

Top geregeld

Alles perfect verzorgd

Winparts maakte waar wat ze beloofden

Goede website, klantgerichte afhandeling.

Slechte service

Bestelde onderdelen kwamen niet op tijd. Had deze expres bij Winparts besteld wegens de levertijd. Bij contact met klantenservice werd als enige de optie gegeven mijn bestelling retour te sturen...

Super szybko

Ok dostawa na czas

Spul arriveert bijna altijd op beloofde leverdatum

goede kwaliteit

goede kwaliteit product voor Chevrolet matiz 2009 past goed,

Top product

Voor een leuk prijsje; ruitenwissers voor en achter! Goede keus

Altijd goeie levering en vriendelijke helpdesk

Bestel hier al jaren en valt nie veel op aan te merken altijd alles netjes ontvangen of er word geld terug gestort als winparts het bestelde onderdeel niet geleverd krijgt .. Van mij krijgen ze een dikke voldoende! Groetjes Michael

Makkelijk bestellen via kenteken .

Heb voor de eerste keer iets besteld voor mijn auto en is heel goed bevallen s,avonds om 7 uur besteld en de volgende dag werd het afgeleverd om 11 uur kan winparts aanbevelen moet ninnenkort de bougies vervangen van de auto die ga ik zeker weer bij winparts bestellen dank voor de goede goede en snelle service mvgroet cor.

Prijs kwaliteit

Super snel geleverd en prijs kwaliteit in order

Levert goede onderdelen

Ik krijg altijde de goede onderdelen die ik bestel.

Veel keus en snelle levering

Gewoon zoals het hoort.

Perfect geregeld en een goeie service

De levering snel geregeld

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.