Kwaliteit voor een goede prijs

mijn ervaring is positief

Alles is goed verlopen

Altijd goed ervaringen

Maar het laatste bestelling vond ik dat ik in de maling genomen werd. Ik had n53 injectoren besteld 440 per stuk.. op site was origineel injectoren en nieuwe Maar werkelijkheid waren ze refurbished Injectoren dus 2hands van Vitesco, tuurlijk is alles goed nagekeken met. Die injectoren.. maar helaas. Andere producten waren top en snel geleverd

Correct snel en voor een redelijke prijs !!

Zels voor mijn ¨ oude auto ¨ ( een peugeot 307 SW 2003 ) nog beoorlijk veel onderdelen op voorraad !!! En nauwkeurige controle via het kenteken of het het juiste onderdeel is wat wordt besteld !!!!

Website met goede producten

Snelle levering met een goede prijsstelling

Uitstekende kwaliteit en service en een supersnelle levering

Totaal niets negatiefs te melden!

Snelle levering van juiste artikelen

Snelle levering van juiste artikelen

nette en snelle ervice

De ruitenwissers werden netjes en snel bezorgd.

Na een aantal zendingen waarbij de verpakking te wensen overliet is het nu in orde. Dat was beslist nodig, want de kans dat er artikelen uit de doos konden raken was groot. Overigens scherpe prijzen.

Goede product omschrijving en redelijk snelle verzending.

Goed snel en duidelijk en redelijk snelle verzending.

Goed verpakt

Goed verpakt en snel.geleverd en bedankt voor de snelle levering

Levertijd komen ze niet na

Ik heb nu meerdere malen een bestelling gedaan maar de leverdatum word nooit gehaald Als er gezegd word binnen 24 uur geleverd moet dat ook gebeuren Zeg anders gewoon de werkelijke levertijd

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Netjes op tijd en goed advies op kenteken.

Klein puntje voor verbetering : de mails komen binnen in de spam-folder.

Over het algemeen redelijk volgens afspraak

De levertijden willen nog wel eens verlengd worden.

alles in huis voor je auto!!!

Winparts, heeft bijna alles in huis voor je auto! Hebben ze het juiste artikel niet, dan hebben ze wel universele oplossing!! Heb,je iets gekocht dat niet juist is, mag je het eventueel ruilen of terugsturen. Snelle levering en de prijs zit ook goed!!!

Goede en snelle levering

Hele duidelijke website mede door kenteken invoering !

1 van de drie cans met adblue is lek aangekomen.

1 van de drie cans met adblue is lek aangekomen.

Toppers

Toppers

Gewoon goed en onderdelen voor een concurrerende prijs.

Winparts denkt met je mee!

Had een achterruitenwisser met wisserblad besteld voor mijn Seat Leon uit 2010. Winparts heeft een email gestuurd dat zw twijfelde dat ik het goede artikel had besteld. Contact met Winparts gehad en uiteindelijk het goede artikel besteld, foute artikel werd geannuleerd. Binnen enkele dagen het juiste artikel ontvangen en past perfect op mijn Seat. Top geregeld!

Fijne en snelle levering. Goede ruiterwissers, zoals omschrijving.

Snel en overzichtelijk en prima service !!!

Handig bestellen op kenteken en snel gelevert

Al eens eerder een slechte review geplaatst, dit keer was het top!

Ik heb al eens eerder een slechte review geplaatst omdat er op de website op voorraad stond maar dit was niet zo. Echter hierna nog 2 keer een bestelling geplaatst waarvan 1 retour (buiten schuld van Winparts om) en beide bestellingen waren zoals het hoort afgeleverd en ook de retour is snel behandeld en goed opgelost!

precies wat ik besteld had en het paste ook goed

Prettige website met duidelijke communicatie en scherpe prijzen. Ik kom zeker weer bestellingen doen

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.