jammer

De montageset voor de G3 Pacific-dakdragers die ik kocht, zat niet in het pakket. Hoewel ik vaak e-mails heb gestuurd, kreeg ik nog steeds geen antwoord. Ik moest de montageset opnieuw kopen voor € 41 + verzendkosten

Ik krijg wat ik vraag

Geen omwegen, geen addertjes onder het gras, prima service ondanks fouten die ik zelf maak

Vlotte levering

Wel vindt ik de beschrijving voor bevesting van de dakdragers op het dak van de auto te summier

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

op voorraad direct leverbaar toch niet leverbaar

Eerste bestelling vorige week 5 sterren, 2de bestelling direct leverbaar niet dus 4 sterren 3de bestelling direct leverbaar niet dus 3 sterren. Naar telefonisch contact om zeker te zijn dat er direct geleverd wordt wordt er weer niet geleverd. Het zou fijn zijn als de site zegt dat de spullen morgen geleverd worden dat de zending door gaat en het niet direct geleverde onderdeel later verzonden wordt. Af en toe vergeten ze iets om de 10 bestsellingen. Het lekken van koelvloeistof komt voor fout van fabrikant??

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Hele slechte klantenservice

Wacht dagen op antwoord en wanneer je die krijgt is het een standaard berichtje dat je het online maar moet oplossen. Totaal geen persoonlijke oplos mogelijkheden bij dit bedrijf. Heb hier een koplamp besteld en kreeg die kapot binnen. Retour verzonden en moest daarna 20,- bij betalen voor een nieuwe. Sturen ze de kapotte terug geleverde koplamp weer op.

Netjes op tijd geleverd

Bestelling netjes en op tijd geleverd en de prijs kwaliteit verhouding is okay. Zoeken naar het juiste artikel op de site gaat perfect.

zeer tevreden

snel geleverd en een goed bedrijf doen ook niet moeilijk als je iets terug stuurd

Slechte afhandeling van retourneren

Al 2,5 week bezig om de juiste onderdelen te krijgen op advies van de mede werker 2 keer het verkeerde besteld en dan ook nog verzendkosten moeten betalen voor je retour ik kijk volgende keer wel even verder

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Traag

Diverse spullen besteld, prima. Middels de helpdesk kwamen ze er niet uit (Te weinig kennis bij Winparts) dus verkeerde onderdelen gekregen. Ok geretourneerd. Gaat allemaal vlot! Alleen geld terug duurt dan al meer dan een week? Spullen van Winparts zijn ok, retourbeleid is ook ok en makkelijk omdat het in NL zit. Je betaald iets meer maar hebt dan wat snelheid terug. Maar retourneren moet financieel veel vlotter.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Doen wat ze beloven

goed product

Snelle verzending dag later al in huis

Prima en snelle verzending

Betrof mini-antenne zodat betere FM ontvangst. Enige opmerking waarom geen hoogste score: de antenne was in 2 kartonnen doosjes verpakt; had ook via een enveloppe worden verstuurd:-)

Goede ervaring.

Snelle levering, goede pasvorm.

goed contact met de verkoper, snelle verzending. Ik ben echt tevreden.

Snel, goede prijs, goede website, zeer snelle levering

Doen zoals beloofd Volgende dag leveren= volgende dag leveren Niet zoals op andere sites waar volgende dag eigenlijk bijna altijd na 2dagen is Zeer veel op stock Faire prijzen

Snelle bestelling. Snelle levering en goed materiaal. Was goed omschreven en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Verkeerd geleverd

Artikel besteld. Moest daarna bijbetalen omdat ze een ander artikel wilde sturen wat wel geschikt was. Daarna toch verkeerd artikel geleverd. Is retour gegaan. Ze reageren op tijd maar de terugbetaling is chaotisch. Twee keer een retourbedrag ontvangen, maar nog steeds niet het volledige bedrag.

Super!!

Altijd uitstekend producten

Snelle levering en goed product

Snel Goed product Mooie prijs

Verkeerde product gestuurd.

Product was niet voor mijn auto terwijl kenteken check zei van wel

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Product snel en goed geleverd

Onderdelen voor de C1 van onze dochter besteld, grote onderhouds pakket waar alles inzit voor een leuke prijs, top allemaal

klantvriendelijke, pro-actieve winkel

Ik bestelde ruitenwissers en ik werd gecontacteerd om er zeker van te zijn dat ik de juiste besteld had.

Goede service en ze checken wat er besteld is

Goed en snel

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.