Al eens eerder een slechte review geplaatst, dit keer was het top!

Ik heb al eens eerder een slechte review geplaatst omdat er op de website op voorraad stond maar dit was niet zo. Echter hierna nog 2 keer een bestelling geplaatst waarvan 1 retour (buiten schuld van Winparts om) en beide bestellingen waren zoals het hoort afgeleverd en ook de retour is snel behandeld en goed opgelost!

precies wat ik besteld had en het paste ook goed

Prettige website met duidelijke communicatie en scherpe prijzen. Ik kom zeker weer bestellingen doen

Matig

Leveren een kapot stuurhuis, waardoor de koste van mijn rekening oploopt omdat er 4.5 uur aarbeid bij komt en dat word waarschijnlijk niet vergoed. Jammer

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Voor mij is Winparts de topwinkel voor autoonderdelen

Het positieve is dat je kan zoeken op chassisnummer van de wagen En daarbij komen nog de zeer voordelige prijzen Heb al dikwijls vergelijkingen gemaakt maar er is geen twijfel dat het bij Winparts het voordeligst is En daarbij komt nog de snelle levering

Uitstekende service

Uitstekende service

Één probleem: te weinig technische deskundigheid aan de telefoon

Zie boven. Dus nogmaals deskundigheid helpdesk onder de maat.

Levering is beschadigd

Bij aankomst pakket was de doos en inhoud fus beschadigd, moest eerst een nieuwe bestellen voordat ik een andere kreeg volgens de medewerker

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snel bezorgd en snel weer retour

Een uitlaatdeel besteld voor een Suzuki Wagon R. Om zeker te zijn had ik het kenteken ingevuld waardoor er een pasgarantie werd afgegeven door Winparts. Ondanks dat paste het zeker niet, de ophanghaak zat aan de andere kant en de flens stond helemaal verkeerd. Wat wel goed werkt is het bezorgen en het weer aanmelden en ophalen als het retour moet. Misschien een incident maar ik heb een gebruikt deel laten komen van de onderdelenlijn, dat paste perfect. Volgende keer nog maar een kans geven.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Luisteren niet naar bezorgwens.

Website is goed en kon makkelijke op basis van kenteken het juiste product vinden. Alleen had gevraagd om deze op vrijdag te leveren (was gewoon een optie in de checkout) Maar kwam tot mijn verrassing op donderdag. Geef dan ook de optie niet als je er toch geen rekening mee houdt.

Goed product en snel verzonden.

Goed product en de volgende dag al in huis,en dat voor een schappelijke prijs zoals gewoonlijk.

Snelle levering voor goede prijzen

Alle onderdelen gemakkelijk te vinden via kenteken. Groot assortiment.

Goed geregeld

Doen wat beloofd is

Klasse

Gisteren besteld morgen geleverd

Grote tevredenheid !

Tevreden !

Redelijk

Mijn bestelde universele stoelhoes past qua maat op de stoel, maar het elastiek wat op het smalste punt (overgang zitting naar ruggedeelte) zit is veel te strak om langs de rugleuning van mijn Picanto tot beneden te komen. Dus zit de stoelhoes niet goed vast maar schuift naar het uiteinde van de zitting. Bij navraag bij de klantenservice werd gemeld dat ik 'zelf had moeten checken of het product geschikt was voor mijn auto' ?! Terwijl er géén maten bij het product staan? Nu ga ik wat knutselen aan het elastiek zodat de hoes toch enigszins vast zit op het smalste gedeelte. Verder was mijn bestelling dik in orde en snel verzonden!

Voordelig en snel geleverd

Op internet gezocht naar ruitenwisserbladen en kwam bij Winparts uit. Gelijk besteld en de volgende dag werd het geleverd.

Levert wat je besteld hebt, netjes verpakt

Juiste levering

Snel en correct

vlot en goed

ging vlot en goed

Echt geweldig

Duidelijke website, ruime keuze en snelle levering

goed geholpen na een foutieve bestelling

Op advies van Winparts artikel omgeruild voor een groter exemplaar

Turbo met passervice gekocht, top. Statiegeldproces kan makkelijker!

Turbo pastte perfect, levertijd was top. Alleen het statiegeldproces waarin je het zelf allemaal moet aanmelden vind ik minder top. Ik ben van mening dat het mooier zou zijn als Winparts daarin ontzorgt. Zorgen dat je via haar systeem snel kunt retourneren. Alle gegevens van deze turbo zijn namelijk voor handen, en via haar grote inkoop van transport zou dit (geautomatiseerd) waarschijnlijk ook nog voor een scherpere prijs zijn.

Snelle levering, artikel zoals omschreven

Snelle levering, artikel zoals omschreven. Aan te raden verkoper. Zal zeker vaker zaken doen met winparts.

Pas maar zit erg los op de velg

Mooie wiel doppen De wiel doppen blijven zitten maar zitten erg los. Hierdoor zijn we al 1 wiel dop kwijt geraakt tijdens het rijden.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snel en goed

Kwaliteit is oké

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.