Scherpe prijs, snelle levering

Bestel graag bij Winparts, ik kan altijd wel een dagje wachten en dat scheelt ongeveer 50% in de prijs vergeleken met de lokale onderdelen handelaar

Goede service & klantvriendelijk

Ik ben altijd goed en klantvriendelijk geholpen, bij vragen wordt er met je meegedacht en zo nodig de juiste product voor je opgezocht bij twijfels. Het is fijn bij hun dat er pasgarantie wordt toegepast, zodat je weet dat je de juiste onderdelen aanschaft. Bestelling komt op tijd binnen, nooit problemen mee gehad. Verzendkosten, gaat nog in tegenstelling tot andere auto onderdelen webshop, die gaan echt naar de €10,- Van de vele auto-onderdelen webshop, is Winparts toch mijn betrouwbare webshop en dit zal ook zo blijven. Alle webshops die ik tegenkom worden vanuit het buitenland verzonden, niet ideaal en soms ook een dure grap bij retourneren en verzenden, vaak verkeerde onderdelen ontvangen, waarvan zij beweren dat ze toepasbaar zijn die teruggestuurd moeten worden met hoge kosten, dit heb ik bij Winparts nooit ervaren. Wees dus a.u.b. opgepast wanneer je auto-onderdelen besteld bij buitenlandse webshops, onderdeel pas niet altijd zoals zij beweren.

Zeer eenvoudig bestellen op kenteken

Product past perfect en goedkoper dan bij andere aanbieders

Top bedrijf

Onderhouds set besteld voor een servicebeurt voor mijn Astra, alles wat je nodig hebt zit hierin, ideaal!!! En ook een heel snelle levering

Verkeerde spullen opgestuurd en hun automatisering op de website werkt niet

Had gebeld voor een juiste kabelboom van mijn trekhaak. Toen werd er een verkeerde opgestuurd vervolgens kreeg ik mijn geld niet terug omdat ik te laat was. Daarna kreeg ik een coupon die niet werkte. Daarna weer vijf keer met de klantenservice aan de lijn gezeten. 10 WhatsApp berichten verder En nu twee weken later krijg ik een betalingsherinnering terwijl ik betaald heb met de coupon wat uiteindelijk lukte met behulp van een medewerker. Ik heb net een reactie gestuurd op mijn betalingsherinnering. Even afwachten wat dit op gaat leveren.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Prefect

Alles was volgens plan, de levering was op tijd

Snelle levering tegen een nette prijs.

Tevreden.

Ik had ruitenwissers besteld en deze werden de volgende afgeleverd en ook het juiste type. Prima dus.

Top onderdelen

Prima mat voor in de kofferbak en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering en prima mat voor in de kofferbak!

Top producten en snel geleverd

Past perfect en de auto rijdt weer soepel

Verkeerde artikelen verstuurd en geen reactie na klacht!

Zeer slechte klanten service, bestelde artikelen worden voor verzending niet gecontroleerd op juist bestelde. Geen reactie op mails aan klantenservice kortom zeer slecht

Snelle levering en voldoet helemaal

Door de juiste auto te selecteren kom je uit bij het juiste product. Het voldoet volledig aan de verwachtingen voor een schappelijke prijs

Algeheel goede service

Algeheel goede service

Good

Prettige ervaring

Uitgebreid assortiment, voorradig en snelle levering en bezorging.

Super eerste ervaring

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website, ruim assortiment, snelle levering en prettige communicatie.

goede servies . snelle verzending , goed verpakt , verder niks te zeggen , ben tervreden

goede servies . snelle verzending , goed verpakt , verder niks te zeggen

Perfecte service

Top! Van hulp met bestellen, hulp met vragen, levering en duidelijke bestelbon bij de levering met al de artikelnummers en voor welke wagen. Zeker van je stuk! Ik bestel alles bij deze top winkel! Raad ze dan ook echt echt aan! Bedankt en tot binnenkort

Prijs , kwaliteit en snelle verzending wat wil men nog meer

Deftige prijs Goede kwaliteit Zeer snelle en correcte verzending

Het ging gemakkelijk

Zoals altijd . TOP Service

Levering zoals beloofd na een dag. Super Auto rijdt weer. Dank

Scherpe prijs/kwaliteit

Op donderdag ochtend schijven plus blokken besteld, zaterdag geleverd en maandag gemonteerd. goede prijs. wil je spullen sneller hebben kan je beter naar de lokale automaterialen zaak gaan en vaak ook het dubbele betalen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snelle levering, goede prijs.

Nieuwe ruitenwisserbladen besteld. Goede prijs en dezelfde dag nog verzonden!

Levertijden......

Het is een prima bedrijf met nette prijzen en goede producten. Alleen de levertijden vind ik minder geworden. Helaas..!!

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.