Scherpe prijs/kwaliteit

Op donderdag ochtend schijven plus blokken besteld, zaterdag geleverd en maandag gemonteerd. goede prijs. wil je spullen sneller hebben kan je beter naar de lokale automaterialen zaak gaan en vaak ook het dubbele betalen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snelle levering, goede prijs.

Nieuwe ruitenwisserbladen besteld. Goede prijs en dezelfde dag nog verzonden!

Levertijden......

Het is een prima bedrijf met nette prijzen en goede producten. Alleen de levertijden vind ik minder geworden. Helaas..!!

Supersnelle levering

Snelle levering en hele goede communicatie over de status van mijn bestelling. Super!

10 days have passed and I still don't have my package?

I have waited and waited for this car part, which is rather essential and every day I get an email that I will be getting it at this collection point and then another collection point. Just now I received an email standing in my house that post nl missed me today so they will try again tomorrow. Bear in mind I have set my home address as the address for delivery and it is still being changed to a collection point on the other side of the city. How can they miss me at the lockers?! Ridiculous! Never again!

perfect

fantastisch geholpen

Non-conform product, retourkosten voor eigen rekening!

Ik heb de Kavo V2L-adapter besteld. https://www.winparts.nl/werkplaats-gereedschap/laadkabel-elektrische-auto/c2109/adapter-v2l/p1724212.html Hoewel de adapter volgens de specs zou werken op mijn Hyundai Kona (met V2L ondersteuning) en Winparts zelfs pasgarantie heeft afgegeven obv kenteken, blijkt dat toch niet te werken. Niet zo gek, want de pin-connectie van de adapter komt helemaal niet overeen met de specs van een V2L-adapter voor Kia/Hyundai. Ik vraag me ook sterk af of dat voor enige andere EV wel zou werken. Op zich kan dat gebeuren natuurlijk, maar toen ik het product retour wilde sturen, vond Winparts dat de retourkosten voor mijn rekening moesten komen. Zelfs nadat ik ze er op gewezen heb dat er een non-conform product is geleverd, blijven ze weigeren die kosten voor hun rekening te nemen. Wat is die pasgarantie en het Thuiswinkel Waarborg dan waard?! Helaas dus een beroep moeten doen op non-conformiteit, vernietiging o.g.v. dwaling en onverschuldigde betaling, aldus artikelen 7:17, 6:228 en 6:203 BW. Waardeloos qua klantvriendelijkheid!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Website verkopen

Aflevering snel

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Prima snel en naar verwachting

Super service bij afhandeling bestelling

Snelle levering .

Rechterspiegel voor Suzuki wagon r 2003 besteld

Zoals beschreven paste het spiegel perfect met een klikje erop. Bedankt.

Zeer goede service en kwaliteit

Zeer goede service en kwaliteit en professioneel personeel die vriendelijk zijn .

Redelijke prijs en snel geleverd

Makkelijk bestellen en door eigen voorraad snel geleverd. Artikel voldoet aan wensen

Grote voorraad tegen concurrerende prijzen

Levertijd aan de lange kant, niet morgen maar overmorgen in huis. Een betere telefonische bereikbaarheid zou ik prettig vinden, via WhatsApp gaat niet altijd prettig en een reactie op een e-mail duurt veel te lang.

Goede webshop, vlotte bezorging

Helaas werd na besteld te hebben de volgende dag (helaas niet de bestelde) accu geleverd. Na één telefoontje, (binnen 1 minuut iemand aan de lijn), werd een ophaalopdracht aangemaakt en stond de ophaaldienst (transmission, vriendelijke chauffeur) de volgende dag voor de deur. Vervolgens geld terug of voucher ontvangen en opnieuw de bestelling geplaatst.

Remschijven en blokken besteld en snel geleverd

Pièce cassée

Reçu feu arrière fend

Erg positief!

Meerdere onderdelen nodig gehad. Ik werd vriendelijk en snel geholpen. Ander moment weer contact gehad over de nummers van de onderdelen. En ze namen de tijd om alles een voor een te controleren. Ander moment was weer dat ze ervoor gezorgd hadden om de bestelling te splitsen, zodat ik bepaalde onderdelen eerder kon krijgen. Heel fijn bedankt voor jullie fijne en vriendelijke klantenservice. Erg behulpzaam.

Levering later dan beloofd

Zie boven

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Onderdeel paste perfect en ondertussen is toyota terug goedgekeurd.

Afgekeurd voor de roetfilter. Roetfilter zelf vervangen en vandaag na een stevige rit op de snelweg terug naar de keuring geweest.Alles weer oke.

Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding

Alles past perfect.

Goede communicatie over verloop levering

Goede communicatie over verloop levering

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.