Pluspunten

Correct en goed contact. Afspraak nakomen

Bij interneovername vermelden wat met incasso gebeurd die tussentijds gewoon doorloopt. daar niet z'n lange termijn voor gebruiken/melden als nu het geval is. Interne processen zijn niet het "probleem"van je klanten.

Pluspunten

Zeer goed. Snelle afhandeling. Professioneel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat ik Gefeliciteerd werd met mijn lening, vond ik erg leuk! Klantvriendelijk/ eerlijk wat ik kon lenen/ goede communicatie

Antwoorden met bevestigingen zou prettig zijn. Moeilijk contractnr. in te vullen/ mail kwam telkens retour.

Pluspunten

Goede en snelle service, alles was eenvoudig te regelen en vriendelijke medewerkers.

Bij de aanvraag van mijn lening werd een bol.com bon beloofd maar daar heb ik niks meer over gehoord of een mail over ontvangen. Anders had ik zeker 5 sterren gegeven!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke mensen

Kon niet het hele bedrag krijgen wat ik vroeg. De reden was nogal onduidelijk. Deels n BKR registratie die nooit negatief is geweest. Dus iets duidelijker zou fijn zijn

Pluspunten

Vlot en duidelijk

Pluspunten

Direct geholpen geen lange wachtrij en prima service!

Tot nu toe nog niks

Pluspunten

snelle reactie

Pluspunten

Snel geregeld. Duidelijke communicatie.

Zou graag rekeningnummer ontvangen in bevestigingsmail.

Pluspunten

Snel duidelijkheid en alles wordt zeer snel geregeld. Fijn dat je digitaal alles aan kan leveren (scheelt ook weer tijd). Goed telefonisch bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk meedelend en snel geregeld

Ntv

Pluspunten

Snelle afhandeling.

Uploaden documenten gaat soms mis.

Pluspunten

Snelle afhandeling, geen poespas

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling. Plus boetevrij aflossen op een PL

Pluspunten

Ze zijn altijd vriendelijk En is allemaal duidelijk en snel geregeld

Moest paar dingen opnieuwe versturen maar werd niet in 1x verteld wat het allemaal was

Pluspunten

Snel en overzichtelijk!

Als je de stukken hebt geüpload naar de site krijg je hier verder geen bevestiging van. Het zou fijn zijn als je bijvoorbeeld een bevestigingsmail ontvangt waar in staat dat alle stukken binnen zijn en dat je binnen een bepaalde tijd een reactie kunt verwachten. Ik heb nu zelf moeten bellen of alles goed was aangekomen.

Pluspunten

In ons geval krediet snel tot stand gekomen.

Nvt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over de service en snelheid waarmee mijn aanvraag voor een lening is verwerkt. Men is eerlijk, heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Sterk

Pluspunten

Duidelijke vragen en nog telefonisch contact of alles wel echt duidelijk is.

Pluspunten

Direct na de aanvraag ontving ik een mail met contract en instructie hoe de gegevens aangeleverd moesten worden. Werd later gebeld of alles duidelijk was. Kortom keurige communicatie

De afhandeling duurde langer dan op de website vermeld. Begrijpelijk daar wij geen standaard dossier hebben. Het bedrijf had voor mij iets proactiever mogen acteren door mij daarvan op de hoogte te stellen.

Larenweg 78

5234 KC ’s-Hertogenbosch

Over Directa.nl

Directa.nl helpt al ruim 20 jaar klanten aan een passende en verantwoorde lening. Men sluit de lening rechtstreeks online bij Directa.nl af. We adviseren niet, maar informeren onze klanten wel zo volledig mogelijk over wat lenen inhoudt. Dit heet execution-only. Op www.directa.nl staat uitgebreide informatie, waarmee men zelf beoordeelt of de gekozen lening voldoet aan zijn wensen en past bij zijn financiële situatie. Directa.nl is onderdeel van Qander Consumer Finance B.V. Een professionele financiële dienstverlener, die staat ingeschreven bij de AFM en werkt volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de VFN.