Pluspunten

Super service

Pluspunten

zover ik kan beoordelen een betrouwbaar en accuraat bedrijf. wat afwikkeling betreft aanvraag gaan ze niet over een nacht ijs.

Pluspunten

Persoonlijke, nette en snelle service. Heel tevreden.

Pluspunten

Heel vriendelijk omgan met klanten. Danke wel voor alles!

Pluspunten

Ondanks het feit dat ik steeds dingen moest na sturen gaf mij dat juist een heel goed gevoel. In mijn ogen toont dat aan dat de medewerkers zeer professioneel zijn en niet zomaar leningen verstrekken als het niet kan. Bij telefonisch contact ben ik altijd vriendelijk en uitstekend geholpen, wat een heel vertrouwd gevoel heeft gegeven.

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Snelle beoordeling en goedkeuring voor een krediet. Duidelijke uitleg over benodigde gegevens.

Hele bedrag van de lening/krediet werd direct uitbetaald terwijl hier niet om gevraagd is. Met direct terugstorten opgelost maar wel een onnodige handeling.

Pluspunten

Snel afhandeling en betrouwbaarheid en klantenvriendelijkheid Mijn compliment Ga zo door

T.v.t.

Pluspunten

Vriendelijk , correct

Kan allemaal wel wat duidelijker , documenten of mail ontvangen even bevestigen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog niet te benoemen

Directa is TOTAAL NIET TRANSPARANT als het gaat om de actuele rente. Niet via de chat, niet wanneer je reeds klant bent. Ze verwijzen je naar een telefoonnummer. (Terwijl ALLE informatie in een klanten-portal staat). In het kader van transparantie kan hier nog veel gewonnen worden.

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

Ik vind dat alles goed en nauwkeurig is behandeld en een vlotte afhandeling van alles, Je word van elke stap op de hoogte gehouden, dit is zeer goed. Je krijgt snel antwoord zowel per email als per sms. Dankjewel voor de goede afronding van alles.

Misschien dat jullie een rekening kunnen openen per klant per krediet, en die dan daar via internet bankieren geld over en weer van zijn krediet rekening naar zijn privé rekening kan overboeken? Maar ik vermoed dat dit alleen kan als je alles bij je eigen bank hebt lopen? Dus zowel je privé rekening als je kredietrekening.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN!

4 weken lang laten wachten tot een beoordeling en ZONDER enig reden afwijzen! Wordt er om een uitleg gevraagd word er opgehangen!

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden, snel en goed geholpen.

Pluspunten

Ze zijn snel , altijd posetief , oplossing gericht , lage rente En vriendelijke personeel

Alles is goed

Pluspunten

Super. Alles netjes verlopen. En vooral heel snel. Een aanrader!

Pluspunten

Snel lage rente

Pluspunten

Alles goed gecontroleerd en geregeld.

Iets snellere afhandeling.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, alles digitaal dus erg vlot geregeld

Geen.

Pluspunten

Lage rente en snelle afwikkeling van onze aanvraag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geregeld En erg vriendelijke klanten service

Larenweg 78

5234 KC ’s-Hertogenbosch

Over Directa.nl

Directa.nl helpt al ruim 20 jaar klanten aan een passende en verantwoorde lening. Men sluit de lening rechtstreeks online bij Directa.nl af. We adviseren niet, maar informeren onze klanten wel zo volledig mogelijk over wat lenen inhoudt. Dit heet execution-only. Op www.directa.nl staat uitgebreide informatie, waarmee men zelf beoordeelt of de gekozen lening voldoet aan zijn wensen en past bij zijn financiële situatie. Directa.nl is onderdeel van Qander Consumer Finance B.V. Een professionele financiële dienstverlener, die staat ingeschreven bij de AFM en werkt volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de VFN.