Pluspunten

Vriendelijk en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel alertheid. Mag wat flexibeler.

In mijn geval ben ik een langdurige klant. Ik heb nog een doorlopend krediet b ij jullie lope n. Daarom vind ik dat mij teveel en overbodige stukken is gevraagd voor mijn nieuwe aanvraag. En daardoor het proces langer duurt. Een uittreksel bv kost geld. De medewerkers van de klantenservice zijn niet op een lijn. De adviezen verschillen per medewerker, terwijl in teamverband de zelfde procedure moet gelden.

Pluspunten

Zorgvuldig te woord gestaan. Vriendelijke medewerkers.snelle afhandeling van de vraag. Duidelijkheid

Pluspunten

Heb ik niet. Alles verloop volgens de regels wat ik goed vind.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Door blijven gaan op zelfde voet

Nee

Pluspunten

Snel, duidelijk en vriendelijk aan de telefoon

Zou zo niks weten....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De snelheid

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel,voor ons was het nogal ingewikkeld om alles via de pc te regelen, maar nooit geen probleem en men bleef zeer vriendelijk

Pluspunten

correct en netjes gehandeld, ook in de contacten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

absoluut geen positieve punten!!! er wordt constant met namen gerommeld wij hebben in 2002 een lening van toen 90000 gulden dus ong 40000 euro!! bij prime line afgesloten, in al die jaren hebben wij inmiddels 90000 EURO alleen aan rente betaald en nog geen cent afgelost, pas toen wij KIFID hadden ingeschakeld omdat wij van die lening af willen kwam primeline (inmiddels weer Directa geheten) met een voorstel om het doorlopend krediet om te zetten in een persoonlijke lening!!! hadden zij hier niet jaren eerder mee kunnen komen!! dan waren wij nu al van die rotlening af geweest, nee in plaats daarvan moeten wij nu weer helemaal opnieuw beginnen met een nieuwe pl van ruim 38000 euro waar wij weer 10 jaar lang 450 euro per maand aan moeten betalen dus bovenop de 90000 euro die wij al betaald hebben komt nu nog eens 54000 euro te betalen dus dan hebben wij in totaal 144000 euro betaald voor een lening van 40000 euro, dus ga ons niet vragen naar pluspunten van zo'n criminele organisatie die op een smerige manier mensen die hard voor hun geld moeten werken geld afhandig maken, en het ergste van alles is nog dat onze regering hier helemaal niets tegen doet!!! dat deze criminele organisaties hun gang maar kunnen gaan, maar onze regering zal hier ook wel bij varen waarschijnlijk. SCHOFTEN!!! Dat is de enige benaming die ik voor deze organisatie over heb...... Ik weet ook de juiste benaming niet meer Prime Line, Laser services, Directa en inmiddels weer een andere naam?? ach ja .........

veel teveel om op te noemen maar het belangrijkste verbeterpunt is STOPPEN MET MENSEN OP EEN SCHANDALIGE WIJZE HUN ZUUR VERDIENDE GELD AFHANDIG MAKEN!!!

Pluspunten

snel en zakelijk

rente verlagen

geen

Pluspunten

Zeer zeer klantvriendelijk

Zeker zo door gaan met jullie vriendelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, snelle service

Terugkoppeling loopt niet altijd even soepel

Pluspunten

heel netjes afgehandeld alleen ik vind er wel veel tijd overgaan is voordat alles rond was.

sneller afwerken zou prettiger zijn. En als je iets afspreekt met een andere collega weten ze weinig van elkaars afspraken

Pluspunten

Erg snel, klantenservice die je snel te woord staat, eenvoudig alles zelf regelen via de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties

Pluspunten

Redelijk snelle afhandeling, veel info nodig dus niet zomaar afsluiten.

Tijdens het aanvragen mensen op de hoogte houden

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Duidelijk, beleefd, snel, betrouwbaar

Pluspunten

perfect!! Geduldig! klantvriendelijk!!!

Pluspunten

Duidelijk en vriendelijke begeleiding via de telefoon.

Soms lange wachttijd aan de telefoon

Larenweg 78

5234 KC ’s-Hertogenbosch

Over Directa.nl

Directa.nl helpt al ruim 20 jaar klanten aan een passende en verantwoorde lening. Men sluit de lening rechtstreeks online bij Directa.nl af. We adviseren niet, maar informeren onze klanten wel zo volledig mogelijk over wat lenen inhoudt. Dit heet execution-only. Op www.directa.nl staat uitgebreide informatie, waarmee men zelf beoordeelt of de gekozen lening voldoet aan zijn wensen en past bij zijn financiële situatie. Directa.nl is onderdeel van Qander Consumer Finance B.V. Een professionele financiële dienstverlener, die staat ingeschreven bij de AFM en werkt volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de VFN.