uitstekende snelle behandeling/ acceptatie/storting

Zeer klantvriendelijk geholpen, zeer snelle feedback op de in behandeling genomen aanvraag, makkelijke manier van uploaden van formulieren en gegevens, duidenlijke verwerking van de aanvraag. Geld binnen enkele dagen op je rekening. top service!

is altijd goed en overzichtelijk

prima afgewikkeld en snel op mijn bank.

Klantvriendelijk

Medewerkers zijn klantvriendelijk, behulpzaam en verstrekken duidelijke informatie.

Snel alles geregeld via persoonlijke pagina. Als alles goedgekeurd is heb je, in ons gev, dezelfde dag het bedrag al. Vriendelijke klantenservice met duidelijke uitleg. Directa.nl doet wat beloofd s wordt

Je wordt hier snel en goed geholpen

Bij Directa wordt je snel en vakkundig geholpen. Wat je hier leent, weet je zeker dat je het ook kan terug betalen. Als de goedkeuring eenmaal daar is, heb je ook snel je geld met een niet te hoog rente percentage.

Goed en snel geld beschikbaar

goede informatie en geven goed advies ,is voor herhaling vatbaar en je kan alles goed overzien in de app.

begripvol en duidelijk

Je word snel geholpen, ze zijn heel duidelijk, vriendelijk en geen kleine lettertjes taal. Gewoon eerlijk. Ben heel blij met ze.

Snel en professioneel geregeld

Vanaf de aanvraag tot de acceptatie en storting zat slechts 4 werkdagen.

Erg goede en snelle service

Lening op donderdag aangevraagd, vrijdag alles ingestuurd via duidelijke omgeving, maandag 16:30 akkoord ontvangen en dinsdag 07:00 geld op de rekening. Mooier dan dit wordt het niet

perfect

Directa is een goed bedrijf. Als er iets is lossen ze het perfect op. Dank je wel.

Aanvraag ingediend en al vrij snel antwoord gekregen. Afhandeling liep probleem loos en binnen 4 werkdagen was het geld binnen.

Goede, snelle service!

Prima ervaring, duidelijke procesvorming en snelle afhandeling. Klantenservice goed bereikbaar en meedenkend.

Erg goed en snelle afhandeling

Goede website. Kundig en vriendelijke medewerkers die goed communiceren en snel handelen.

Snel, behulpzaam..top!

Na de aanvraag vlot en duidelijk contact gehad aangaande de aanvraag en de benodigde stukken, welke je simpel kan uploaden. Beoordeling was binnen 2 dagen klaar, evenals het uitbetalen!

Correct, duidelijk en zeer snel

Zondag online een Doorlopend Krediet aangevraagd en 3! dagen later alles geregeld. Zeer heldere uitleg; goede service. Complimenten! 😃

Zeer correcte, snelle en goede dienstverlening

Duidelijke info, laagdrempelig en transparant. Niet voor niets voor de 2e keer een lening afgesloten!

Goed geholpen en begleid vooral online omgeving lekker makkelijk.

Goede service en vriendelijke werknemers die je goed bij helpen, enige wat me irriteerde dat ik elke keer een mail kreeg dat er documenten miste of ik die wilde aanvullen, wat erg verwarrend was. Voor de rest lekker soepel geregeld allemaal. Bedankt Directa, zal zeker aanbevelen.

Alles prima geregeld

Alles prima en snel geregeld

Vriendelijk en snelle service

Snel en klantvriendelijk

Heel netjes aan de telefoon te woord gestaan. Alles was binnen 1 week geregeld.

Zie beschrijving

Over het algemeen wel goed. Contact was goed. Tegenvaller was een kortere looptijd. Dit is pas later aan ons meegedeeld, toen er al een contract was gemaakt.

Goede en snelle service, vriendelijk personeel

Een goede ervaring, vriendelijk te woord gestaan, snelle afwikkeling. Alles was duidelijk en helder.

Super snelle service

Nadat wij alle stukken hebben aangeleverd, gaat alles super snel. Worden vriendelijk geholpen aan de telefoon. En de belofte binnen 2 dagen op je rekening klopt helemaal! Super tevreden dus.

Snelle en correcte afhandeling

Directa is een firma waar men snel duidelijkheid geeft of je iets kan lenen. Vervolgens handeld men de zaken snel en correct af. Binnen een paar dagen heb je de beschikking over je geld.

Hiervoor een financiering gehad via Yelder. Momenteel heet dit nu Directa. Beiden ben ik zeer goed te woord gestaan. Daarom ben ik zeer content met een nieuwe financiering waar we op onze manier deze kunnen inlossen. Toch fijn dat er mensen met je mee denken. Top!!

Larenweg 78

5234 KC ’s-Hertogenbosch

Over Directa.nl

Directa.nl helpt al ruim 20 jaar klanten aan een passende en verantwoorde lening. Men sluit de lening rechtstreeks online bij Directa.nl af. We adviseren niet, maar informeren onze klanten wel zo volledig mogelijk over wat lenen inhoudt. Dit heet execution-only. Op www.directa.nl staat uitgebreide informatie, waarmee men zelf beoordeelt of de gekozen lening voldoet aan zijn wensen en past bij zijn financiële situatie. Directa.nl is onderdeel van Qander Consumer Finance B.V. Een professionele financiële dienstverlener, die staat ingeschreven bij de AFM en werkt volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de VFN.