Pluspunten

Ik ben zeer aangenaam verrast over de service bij Lataza. Ik heb mijn bestelling geplaatst rond 22u 's avonds en de volgende dag (zaterdag) werd de bestelling al thuisgeleverd (in België). Door omstandigheden was ik niet helemaal tevreden met de tas die ik besteld had. Nadat ik dit gemeld heb aan Lataza, hebben ze het heel gemakkelijk gemaakt om de tas om te ruilen voor een ander exemplaar. Ik heb de eerste tas bvb nog niet retour gestuurd (het pakketje ligt klaar), maar toch mag ik vandaag mijn nieuwe tas al verwachten. Handig, want zo kan ik maandag met mijn nieuwe laptoptas naar het werk (i.p.v. de retourprocedure af te wachten). Het is heel fijn als je als klant het voordeel van de twijfel krijgt. Dankjewel voor het vertrouwen en dikke pluim voor Jannie van Lataza om alles te regelen!

Pluspunten

Snelle levering.

Geen Tips. De verpakkings doos van de tas was wel heel groot.

Pluspunten

- Een zeer breed assortiment in iedere prijsklasse - Een zeer snelle levering - Een zeer snel reagerende en klantvriendelijke "Jannie" van de klantenservice, die ook nog eens snel gezorgd heeft voor de levering van de schouderband die in de originele zending ontbrak. @Jannie, hij is binnen hoor, THANX! :-) - Een overzichtelijke website

- v.w.b. mijn ervaring geen enkele

Pluspunten

Snelle en correcte levering en ondanks dat product niet in het assortiment eerst zit heeft de klantenservice het beoordeeld en binnen een dag toegevoegd en daarna rechtstreeks van de leverancier toegezonden. ga zo door.

Ga zo door, goede snelle en heldere dienstverlening

Pluspunten

Snelle service, uitstekend product

Pluspunten

heel blij met het bedrijf!

Pluspunten

Update informatie volledig en zeer snelle levering.

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

Een mooie degelijke tas. Komt overeen met het voorbeeld. De tas is stevig, waardoor je een laptop (en toebehoren) goed kunt meenemen. Verder is er voldoende plek voor notitieblokken, lunch, flesje drinken, etc.

Mogelijk zouden er iets meer verschillende opbergvakken mogen in de tas. Nu is er 1 vakje voor de telefoon (die aan de krappe kant is) en 1 ritssluitingvakje. Ik hoop dat het leer niet te snel gaat rafelen.

Pluspunten

Snelle bezorging, heldere mailtjes over de bestelling en bezorging.

Pluspunten

Vlotte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb opgemerkt dat er een kleine beschadiging is aan mijn tas. Lataza wilde dit niet oplossen en adviseerde mij om met een marker eroverheen te gaan

Pluspunten

Super goede en persoonlijke service van Jannie van Lataza! Ik had met spoed een tas nodig en Jannie heeft geregeld dat de bestelling direct bij mij werd afgeleverd. Erg prettig contact via de mail. Lataza heeft er een vaste klant bij!

Niets

Pluspunten

Zondags besteld, maandags geleverd! Super snel, zelfs is het weekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Pluspunten

Snelle levering, goed product!

Pluspunten

Lataza zeer goeie online winkel Hele goeie kwaliteit leer Kwaliteit kwantiteit in een zeer goede verhouding En een hele snelle levering en je kunt je levering goed volgen daarnaast geen verzendkosten Echt een aanrader voor de mooiste cadeaus

Ik zie geen verbeterpunten Alles verliep op rolletjes Chapeau

Pluspunten

Heel snel Goede respons met de chat en heel vriendlijk

Levering 's avonds nu niet mogelijk

Pluspunten

Een uitmuntende service; Klantvriendelijkheid A-1; Goede prijs kwaliteit.

Het huidig brijfsbeleid behouden.

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen geleverd?! Ja, maar hier was dat dus ook zo! Probleemloos.

Nvt

Pluspunten

Verzenden gratis Korting van 10 % Retourneren gratis Snel bericht over retour

Spray mis ik

Pluspunten

Tas ziet er super mooi uit en veilig aangekomen.

Duurde wat langer voor ik de bestelling had ontvangen, echter is dit wel juist gecommuniceerd.

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie en kwaliteit

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Product was zoals beschreven en in perfecte staat.

Geen, ga op dezelfde voet door.

15 Middenwei

Siegerswoude 9248 SJ