Pluspunten

Snelle levering en product was netjes verpakt.

Er was geen keuze meer in de kleur van de sleeve. Als deze keuze er wel was waren het 5 sterren in plaatst van 4,5.

Pluspunten

Zeer goede klantenservice. Er was een vertraging bij de aflevering en ze stuurden direct een ander exemplaar om toch op tijd te kunnen leveren.

Pluspunten

Top service,snel & PERSOONLIJK contac, heel wat anders dan de grote webshops. Daar ben je een nr!! Super

Luxere producten in het assortiment opnemen

Pluspunten

Prima levering.

Pluspunten

Mij bestelling duurde iets langer, maar één telefoontje en ik werd super goed geholpen (bleek uiteindelijk dat ik zelf niet goed had gelezen) ik werd teruggebeld en op de hoogte gehouden van de levertijd. De tas die ik heb besteld is prachtig!

Pluspunten

Na een half jaar ging helaas de rits stuk van de Burkely Demi Vintage Laptop Bag. Erg jammer want ik had veel schik van de tas. Na contact met Jannie van de klantenservice kon ik het product kosteloos opsturen voor reparatie en kreeg ik tot mijn verbazing en blijdschap via Burkely een nieuw exemplaar! Topservice en zeer vriendelijke klantenservice. Ik ben supertevreden.

Ga zo door!

Pluspunten

correcte, snelle bezorging.Veel aandacht aan verpakking en bescherming van het lederen product

Pluspunten

Goede communicatie wanneer product verzendklaar werd gemaakt en daadwerkelijk werd verzonden. Nog sneller dan de levertijd die op de site stond vermeld. Product werd bezorgd in grote doos, omgeven door luchtgevulde kussentjes, dus super goed ingepakt. De mooie gouden ritsuiteinden, hadden beschermhoesjes zodat er geen krasje te bekennen valt.

Pluspunten

Bestelling ging goed, gemakkelijk en de behandeling ging snel en adequaat. De tas was mooi en goed ingepakt.

Misschien kunnen jullie het wat persoonlijker maken? Ik heb nu het idee weinig binding te hebben met jullie bedrijf, terwijl ik echt super blij was met de Socha tas. Eindelijk een tas die zakelijk is, vrouwelijk en praktisch. Doe bijv. een (eventueel alsof door lettertype) handgeschreven briefje bij het pakket met een naam eronder. En een vrolijker mailtje met hoi Arwen ipv. beste Arwen Vink. Misschien ben ik niet jullie doelgroep (25 jr, vrouw) maar dat trekt mij wel aan.

Pluspunten

overzichtelijke site. ruime keuze

kleinere dan wel meer passende verpakkingen

Pluspunten

Helder, transparant, keurige antwoordmail en achteraf betalen, KLASSE!!

De wachttijd verkorten, bij veel webshops is het; voor 23 uur bestelt, andere dag in huis. Hier zat wel een paar dagen tussen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en een scherpe prijs

Nog even geen

Pluspunten

Super snelle levering, gratis verzending en een goedkoper aanbod dan andere leveranciers!

Nope!

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van product en verdere proces

Meer aanvullende producten in assortiment

Pluspunten

's Avonds om 23:00 uur besteld, volgende dag om 10:00 uur in huis. Top! Mooi product.

Pluspunten

de website is overzichtelijk. Mooie producten!

geen idee.

Pluspunten

Ik heb nu twee prachtige tassen. Top kwaliteit en keurig netjes verpakt verzonden. Zeer tevreden.

Sneller reageren op e-mails.

Pluspunten

Super snel, super groot en super gewaardeerd.

Pluspunten

Het is de eerste keer dat ik bestel maar wat ik zeer positief vind is afterpay en de snelle levering.

Nvt

Pluspunten

Heel snelle service en mooie producten! Ze hebben heel veel keus.

Nee

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit prijs verhouding

15 Middenwei

Siegerswoude 9248 SJ