Pluspunten

Onwijs goede, persoonlijke service!

Mijn bestelling duurde enkele maanden omdat er steeds iets mis ging met de leverancier. Hier kon Lataza zelf niks aan doen, en ik zou niet weten hoe ze dit kunnen verhelpen, maar dit was wel echt een probleem. Als ik de tas niet zo onwijs mooi vond dan had ik al lang mijn bestelling geannuleerd en ergens een andere besteld.

Pluspunten

Super mooie levering met echt goed spul. En goede klantenservice.

Niet in voorraad zetten bij een product als jullie het niet in voorraad hebben. Heb een maand moeten wachten zonder dat ik wist dat hij niet op voorraad was heb toen zelf moeten bellen maar zeer vriendelijke medewerking.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk betaal proces.

Site mag een style update krijgen wat mij betreft.

Pluspunten

Pakketje optijd geleverd: Decoded telefoon hoesje via lataza 2x zo goedkoop gekocht vergeleken met een A-MAC (iPhone) winkel. Top dus!

Pluspunten

Goede webshop, overzichtelijk en snel te bestellen. Levering on Point. Gewoon top!

Pluspunten

Supersnelle levering, keurig verpakt ,ben zeer tevreden, ook een zeer mooi product ,helemaal TOP !

GEEN !

Pluspunten

Snelle levering, sociale mensen als je telefonisch contact zoekt en ze zorgen altijd dat je product heel en netjes aankomt.

Geen ben zeer te vreden

Pluspunten

Geweldige omruilservice. We wilden toch liever een ander hoedje en ze ruilden het onmiddellijk om.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Concurrerende prijs , snelle levering , veilige betaling .

Ik heb het product < handschoenen< besteld aan de hand van een advertentie in een autoblad. Op de website dacht ik de handschoenen gevonden te hebben , exact de zelfde eigenschappen en benaming. Echter kreeg ik stoffen exemplaren ipv. lamsleren . Dus vind ik de website hierin misleidend..

Pluspunten

Ik ben weer op de site van Lataza gaan kijken omdat ik de vorige keer daar ook een omslag voor mijn laptop besteld heb.. Dat was toen ook prima gegaan. Goede en duidelijk website. Het bestellen en leveren ging snel en adequaat.

N.v.t.

Nvt

Pluspunten

De correctheid, aan de telefoon , informatie, informatie over levering. Ik zie geen negatieve punten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Oke

Pluspunten

- Snelle levering met track&trace code

- het leder iets voorbehandelen met een voedende creme

Pluspunten

alles volgens afspraak en netjes afgewerkt

Pluspunten

De levering was zoals gewoonlijk supersnel en correct. Dit al mijn derde bookbook voor mijn iPhone. Bevalt nog altijd prima

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

op tijd geleverd goede kwalitetit super

Pluspunten

Besteld hoesje was niet helemaal in orde, communicatie daarover liep bijzonder snel en soepel.Nieuw hoesje zelfde week nog in huis, helemaal in orde.

Pluspunten

Prima informatie over moment van afleveren. Voldaan aan verwachting moment van afleveren. Snelle, correcte en vriendelijke reactie na melding ontvangen kapot product. Vervangend product toegestuurd voordat kapot product teruggestuurd was, retourlabel voor (gratis) terugsturen kapot product was bijgevoegd. Heldere en vriendelijke melding van ontvangen en verwerken retourpakket.

Pluspunten

Had verkeerde item besteld en kon ik ik makkelijk en snel terugsturen... En voordat ik het wist had ik het juiste item al in huis

Blijf dit zo volhouden

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle levering, betaling achteraf, goed contact- en goede oplossing door de klantenservice nadat ik zelf per ongeluk de verkeerde tas had besteld.

Ga zo door!

15 Middenwei