ZEER TELEURSTELLEND
Een tas als cadeau voor een verjaardag willen bestellen bij Lataza, waar overal op de website pop-ups verschijnen met: "Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis". Maar trap er niet in, want nadat de bestelling bijna rond was, werd er opeens een levertijd van 3-5 werkdagen vermeld. Omdat er vele positieve recensies geplaatst zijn op de website, hebben we toch de bestelling afgerond bij Lataza i.p.v. Brandfield. Daarnaast zouden we een portemonnee ontvangen als extraatje. Helaas meer dan een dag later via de mail te horen gekregen dat de tas pas over een maand leverbaar is. We kregen de volgende keuzes; wachten tot ver na de verjaardag en exact hetzelfde bedrag betalen of de bestelling annuleren. Inmiddels is de tas bij Brandfield ook niet meer verkrijgbaar. We hebben uiteraard de bestelling bij Lataza alsnog geannuleerd, aangezien we hoe dan ook zonder cadeau zitten. En daar hebben we natuurlijk geen 100 euro voor over. Erg onprofessioneel om zonder echte oplossing te komen na het teleurstellen van de klanten. Voor iedereen die een bestelling wil gaan plaatsen bij Lataza; wij adviseren u om dit alleen te doen wanneer u het pakket NIET voor een bepaalde datum hoeft te ontvangen, want u kunt totaal niet vertrouwen op de levertijd die beloofd wordt. En wanneer Lataza zich niet aan de beloofde levertijd houdt, verwacht vooral geen compensatie voor het ongemak.