Pluspunten

Helder website. Geleverd product voldoet precies aan beschrijving en dus ook verwachting. Vragen / onduidelijkheden worden per mail zeer snel beantwoord, zelfs op zaterdag.

Pluspunten

Alles prima. Met track&trace bezorgd zoals afgesproken en goed verpakt en ook in de originele verpakking. De Decoded hoes voor de iPad was hier het goedkoopste. De hoes bevalt uitstekend, zelfs beter als die van Apple zelf. Denk erover nog een tweede hoes te kopen alvast als opvolger van deze nieuwe hoes want ik gebruik de iPad best wel intensief.

Geen!

Pluspunten

Doet wat het beloofd en op tijd ook nog!

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Goed verzorgd aangeleverd kon door de brievenbus.

Heb een ander verzendadres opgegeven dan faktuuradres vervolgens op ene vermelding wel het goede verzendadres op andere melding niet het goede verzendadres. Uiteindelijk wel aangekomen maar niet zoals aangegeven voor 17.00 uur besteld de volgende dag in huis maar een dag later.

Pluspunten

Snelle levering Geleverd wat besteld is Geen overmatige reclame Relatief goede prijs Geen ervaring indien er iets niet goed geleverd wordt

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snel, correct en scherp geprijsd

geen

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Fantastische producten

Pluspunten

Ik vond dat de laptoptas heel goed gepresenteerd is met omschrijving en duidelijke foto's ( van verschillende kanten) . De tas voldoet ook aan mijn verwachting. De tas heeft goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Fijn dat er geen bezorgkosten waren.

Je laat je als bedrijf pas echt van de goede kant zien bij minder leuke zaken zoals retourneren. Wanneer je dan je geld terug krijgt. Daar heb ik geen ervaring mee met jullie.

Pluspunten

Een geweldige dienstverlening! Toen mijn case voor een iPad 4 stukging, kreeg ik direct binnen 1 dag een nieuwe toegestuurd. Top.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen idee.

vraag bij de beoordeling niet om een HEEL bedrijf te beoordelen op basis van 1 bestelling. Raar.

Pluspunten

Bieden mogelijkheid van Afterpay aan Levertijd was super Goede prijs voor kwaliteitstas

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt en vriendelijk personeel

Pluspunten

directe correcte levering

Pluspunten

Verpakking

Levertijd

Pluspunten

Alles is vlot verlopen, goede communicatie .Een hele mooie, stevige tas. Heel tevreden !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een prachtige laptophoes gekocht, en hij is heel fijn

De bezorging was een dag te laat (net na de kersttijd). De bezorgdatum klopte dus helaas niet. Ik weet niet of het aan post nl of aan Lataza lag.

15 Middenwei

Siegerswoude 9248 SJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire