Zeer snelle leveringen, altijd alles correct. De website met tekeningen maakt het zeer eenvoudig om te bestellen
Goed geholpen en goede service en snelle levering
Meteen gevonden wat ik zocht. Snel gekocht goed geleverd.
Het werdt netjes op tijd afgeleverd.
Betrouwbaar.
alles wat ik nodig had snel gevonden,en in een paar keer besteld en snel geleverd
Alles netjes geleverd
Ik heb nog bojna geen ervaringen. Ben pas twee keer in de webwinkel geweest.
Die Nebenkosten und die Rücksendungskosten sind hier zu hoch!!
zeer goede service
Snel in levering met een marktconform prijs.
Prettige site en vlot geleverd
Order was niet compleet maar is prima opgelost mensen.
Groot assortiment, zeer snelle levering. Soepele ruiling bij foutieve bestelling
Correcte levering
Onderdeel is wat ik verwachtte, correcte prijs, snel gevonden en overzichetlijke site. Bestelproces loopt lekker. Verzending loopt wat traag., misschien besteldienst de schuldige, maar wel geleverd binnen een redelijk aanvaardbare periode. Verpakking voor een bromfietsbandje veeeel te groot en een veel te stevige dus dure doos, is keurig en netjes (!) , hierop dienen ze te besparen: 1 grote stevige doos voor 1 bandje is wat overkill en nodeloos…
Altijd goed
Goed overzicht op de site,betaalbaar en snel geleverd,top
Altijd luisterend oor als je iets specifieker moet weten. Bereid om naar oplossingen en mogelijkheden te kijken en top spullen voor nette prijs
Sérieux , rapide , honnete , que du bonheur , tout ok .
Mooi product en een makkelijke website.
Alles aanwezig en snel geleverd
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden