Typeplaatje precies zoals verwacht, gegraveerd en snelle levering.
Goede en snelle levering
Heel veel op voorraad.
Große Auswahl Teile sind ordentlich verpackt Schneller Versand
mooie spullen, goede prijs
Prettige winkelervaring, beschikken over een groot assortiment. Bestelling netjes en snel geleverd tegen scherpe prijzen.
Bestellen, betalen en snel het juiste onderdeel thuis. Wat wil een mens nog meer. Prima.
Prima sercice
Had wat onderdelen besteld alles stond netjes vermeld op de webshop En alles netjes verpakt en afgeleverd
Ein Gummidichtring zusammen mit schrauben in einer Tüte zu verpacken ist nicht wirklich gut. Zum Schutz wäre eine zweite Tüte oder ein Papier Einschlag sinnvoll.
Schnell top
Immer problemlos, zuverlässig und schnell
Erg tevreden met de geleverde onderdelen snel en netjes verpakt
Onderdeel bestellen, snel in huis ,goede duidelijke website, zeer tevrede Ga zo door kreidlerparts
Mijn go-to adres voor Kreidleronderdelen
very good
Die Ware kommt sauber verpackt und sehr schnell beim Kunden an. Auch kann ich nichts schlechtes über die Qualität sagen.
everything ok
Levert op tijd en en levert wat ik gevraagd heb
Veel op voorraad. Geven goed advies en denken mee. Hebben ook alle tijd als je de winkel bezoekt. Nemen ook zonder problemen onderdelen retour zelfs als ze al maanden geleden gekocht zijn en ik geen factuur meer heb. Ik voel me daar thuis en kom er graag.
Goed advies en snelle levering. Vriendelijk geholpen.
De bestellingen worden altijd op tijd en correct geleverd
Mooi bedrijf en heldere site waar veel info op is te vinden
Westerdijk 18
2451VA Leimuiden