Mooi bedrijf en heldere site waar veel info op is te vinden
Zeer kontent van het product also ok de snelle leveling gr
betrouwbaar
Die Bestellung bei Kreidlerparts läuft immer reibungslos. Der Versand ist sehr schnell. Und wenn etwas fehlt, was selten vorkommt, wird es schnell nachgeliefert. Vielen Dank dafür. Liebe Grüße
de materialen waren in goede staat.
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad alles wordt goed verpakt en snel verzonden en een goede service dus wat willen wij nog meer.
goed snelle en correcte levering
De bestelling altijd snel en goed verpakt in huis
Prijs kwaliteit verhouding goed.
Helder en duidelijk onderdelen bestellen. Nog betaalbaar ook. Zo blijft de Kreidler altijd rijden
Parfait
Mooie complete website.
zeer duidelijke site
Gerne wieder werde nochmal bestellen Axel mit Benzin im Blut
Had banden besteld. Zat wel een bij van 3 jaar oud. Kan natuurlijk wel, maar had liever allemaal dezelfde banden gehad uit 2024
uitstekend.
Alles ok
Duidelijke website met goede informatie over benodigde onderdelen.
Mijn bestelling is wederom keurig en snel geleverd. Klasse!
Mijn ervaring met kreidlerparts is uitstekend. Goede service en snelle en correcte levering. De site voor bestellingen is overzichtelijk en goed. Dus al met al perfect.
Fair und schnell! Doppelt bestellte Teile zurückgenommen und Betrag sofort erstattet. Bin sehr zufrieden!
snelle levering voor herhaling vatbaar
Gibt nichts zum verbessern
Westerdijk 18