Overzichtelijke website. Snelle bezorging en de goedkoopste in alle hoge merken! Krijg altijd een leuk presentje erbij zoals handcreme, haar masker pf shampoo!

Correcte aflevering van de producten

Konden leveren waar ik naar zocht

Misschien een tip voor Beauty Plaza, het product wat ik heb besteld is uitlopend een toegevoegde waarde zou zijn om te verwijzen naar het vervangende product.

Zelfs geen 1 ster waard

Oplichters en klantenservice 0.0 Misselijkmakende antwoorden van de ongeschoolde medewerkers. Nog nooit meegemaakt en k koop veel online.

Parfait

Commande reçue rapidement avec un petit cadeau

Super service

Hartstikke goede service en snel bezorgd. Ik had een keer geen pakket ontvangen en ik heb een nieuwe gekregen.

VLUGGE SERVICE

Alles werd vlug en correct geleverd!

Positieve ervaring

Ondanks de negatieve revieuws die ik gelezen had , toch maar een gokje gewaagd en spul voor mijn haar besteld . Zij waren de goedkoopste en dat scheelde aardig wat Met de bestelling wilde ik meer bestellen dan het aantal wat er stond maar dat lukte niet . Gechat en meteen antwoord gekregen , het was op helaas Snel verzonden en er zat nog een extra handcrème bij in Dus ik ben zeker positief en hoop dat dat zo blijft bij mijn volgende bestelling

Zeer goede en vlotte levering

Be bestelling is correct en vlot geleverd. De producten voldoen aan de verwachting.

Mooie producten en altijd een leuk presentje bij je bestelling. En snelle levertijd

prima producten en prima levering

gemakkelijk

Op tijd verzonden en mooie korting

Ik heb mijn pakketje heel tijdig ontvangen en heb daar een flink formaat sample bij gekregen (75ml shampoo) ondanks dat het product in de korting was besteld. Erg tevreden. De doos was wel onnodig groot voor het product.

Prima producten, prima levering, prima, betrouwbaar bedrijf.

Goed product en leuke attentie erbij

Goed product

Ik ben een zeer tevreden klant. De producten worden snel en netjes geleverd en er zit vaak een extra'tje bij, super lief!!!

De max

Levering volgens afspraak! Met een presentje erbij super leuk

Snelle levering en product als verwacht

Snelle levering en goed geprijsd

Zie boven

Zeer vlotte en correcte afhandeling van míjn bestelling.

Alles keurig netjes geleverd!

Snel verzonden!

Goede snelle service .

Vandaag besteld binnen 2 dagen in huis … met altijd een leuk cadeautje erbij .

Nieuwe winkel voor mij.

Ik had hier nog nooit iets besteld, in de toekomst zal dat nog vaker gebeuren. Zeer tevreden dus.

niet tgeen ik normaal verwacht van de geur van weleer

na jarenlang calvin klein eternity parfum was deze verpakking niet meer dezelfde zoete geur en is zeer snel vervlogen jammer van de prijs die ik eraan gaf

Goede producten

Goede producten en snel geleverd

prima dienstverlening

interessante medische uitleg op jullie website, grote verscheidenheid van producten, levering b-post was eveneens ok

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis