Filtre

Helemaal super

Snelle en goede levering.

Het cadeautje wat ik erbij kreeg was hetzelfde als vorige keer. Maar wel leuk dat je er iets bij krijgt :)!

Uitstekend product

Heerlijke shampoo en en snel geleverd

Wat ik wel jammer vind is dat ik nu 3 keer karesta shampoo heb besteld, ik krijg dan 3 keer de shampoo repair als cadeau, waar ik blij mee ben. Maar dan vind ik het wel jammer dat ik voor de verandering niet de bijbehorende conditionair krijg. Ik kan de shampoo dan niet uittesten

Service zo door gaan

Tevreden klant

Vlugge levering en zeer goede prijzen

Super snel

Snelle bezorging altijd leuk presentje er bij top

Fantastische producten

Snelle bezorging

Goede service en leuke prijzen

Snelle levering goede service en goede prijzen

Goed geregeld ,

Erg tevreden ruim assortiment, snel geleverd ! Zonder problemen !

super service

snelle levering en net pakket. Ze leveren precies wanneer ze beloven. En de communicatie is helder.

Gewoon goed

Gewoon goed

Ik vond de site bij toeval en zo blij dat ik die gevonden heb. Heb het al in mijn vriendenkring vermeld incl. foto's LOL Ik bestelde en had het de volgende dag al in huis. het was netjes verpakt en er zaten proefmonsters bij van mijn favoriete merk. Het cadeautje met de reclame van de site erop vond ik slim en die heb ik dus ook weggeven aan mijn vriendin. Dan onthoud ze de site tenminste .

Keurige levering zoals altijd

Fijn bedrijf met mooie betaalbare goede producten. Alleen beetje jammer dat je geen pompjes meer krijgt bij shampoo en conditioner van 1 liter.

Zoals altijd....bestellen en in no time worden de producten bezorgd. Zeer aan te bevelen!!

correct en snel

snel en correct

I didn't receive my package!

do not like the delivery quality of this site. I ordered my parcel to my address a week and a half ago. It was not delivered to me, but I received a notification that the courier handed it over to me, I have been waiting for a week to agree on this situation and receive my parcel!!!

Tevreden

Prima tevreden

Mooi op tijd

Leuke aanbieding, snelle levering

Goede set haarverzorging gekocht, snel geleverd met gratis tubetje conditioner erbij!

Snel gemakkelijk en goed

Website makkelijk en overzichtelijk. Bestel en betaalproces ook efficiënt. Snelle levering

Slechte klantenservice zonder mee te denken

Mijn pakket zou op vrijdag komen, doordat DHL het af liet weten kwam die niet. Ik had het pakket ook echt die vrijdag nodig. Toen ik de klantenservice opbelde kreeg ik iemand aan de telefoon die door mij heen bleef praten. Via de chat was er iemand die onwijs korte antwoorden gaf, en toen ik dat had aangegeven via de mail kreeg ik een mail terug dat ze het wel had gevraagd, jammer genoeg stonden de tijden erbij en was dit op het moment dat ik had gemaild.

Maar jullie moeten wel opletten dat tabletten niet over de datum zijn ik heb nl propolis activ bestel die over de datum zijn dat kan natuurlijk niet !!!!!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG