Filtre

Goede service met uitgebreide assortiment!

Super winkel en bedankt voor de top service.

Altijd goed ervaring.

Snel gekomen

Goed klantservies goed product

Super snel geleverd

Keurige, snelle levering van een prima product.

Goede ervaring.Wat je nodig hebt wordt binnen korte tijd geleverd.

Duidelijke site, mooie producten, snelle levering en ook nog een leuk cadeautje in het pakketje! Dank hiervoor.

Very good

Fair prices, lots of products and discounts. I received my items super fast. Recommended!

Correct en altijd optijd

Snelle levering en correcte inhoud. Ik heb geen andere ervaringen gehad tot nu toe met beauty plaza (5 keer besteld tot nu toe). Inmiddels mijn go-to voor haarproducten.

Snelle afhandeling

Top! Goeie en snelle afhandeling! Bedrag inmiddels al retour ontvangen! Bedankt!

Super snel en kreeg ik producten die nergens anders te koop zijn

Was prima zo

Zeer snel geleverd

correct

veel keuze, vlot te bestellen, onmiddellijk geleverd en goede opvolging.

prima service

zie bovenstaande

Snelle en keurige bezichtiging

Duidelijke website en snelle en nette bezorging.

Zeer positief

Zeer goede service en betrouwbaarheid .., ik werd direct geholpen met vragen !

Snelle en goede service.

Snel bezorgd

Producten die ik nodig had waren op voorraad.

Prijs en kwaliteit

Regelmatige klant en tevreden

alles goed de beslelling en levering.

heel goed.

Fantastic

Ik bestel altijd shampoo hier en krijg het zeer snel binnen en ik krijg er altijd iets extra’s bij. Ook veel leuke kortingen

Zeer slecht

Afgelopen zaterdag een bestelling ontvangen van een aantal producten waardoor een conditioner van Kérastase à €33. Deze heeft gelekt waardoor zeker de helft van de inhoud er uit is. Ik heb daarna direct een mail gestuurd en alles schoon gemaakt. Ik ben vergeten hiervan een foto te maken. Afgelopen maandag reactie mogen ontvangen met de vraag of ik dan een foto van de doos kon sturen. Dit heb ik gedaan waarna er wordt aangegeven dat dit niet waar kan zijn en ze niets kunnen doen. Oftewel, je wordt als leugenaar uitgemaakt. Ik heb nu de volledige prijs betaald voor een half gevuld product. Erg klantonvriendelijk.

Ik ben niet zo bekend met online bestellen, maar bij jullie ging het zo makkelijk en in één keer het gelijk goed. Zoals beloofd na twee dagen ook echt ontvangen. Pluim voor jullie.

Ik ben snel geholpen

Ik ben snel geholpen

Goed en super snel!

Veel keuze, goed geïnformeerd en zeer snelle levering

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG