Filtre

Snel bezorgd, en goede service

Jammer kan niet een kaartje schrijven

Dat is jammer dat met het cadeautje kan niet een kaartje sc daarom wie het cadeautje krijgt kan niet weten hoe heeft het gestuurd.

Snel, keurig verpakt.

Met als extra een leuk cadeautje

Slechte service, schuiven verantwoordelijkheid af

DHL zegt pakket bezorgd te hebben. Dat is niet gebeurd. Vervolgens in contact gekomen met de klantenservice die je dwingen om een formulier in te vullen en je daar in allerlei bochten te laten wringen. Ze lachen je nog net niet uit in de communicatie. Heb nog nooit zo’n onwillende partij getroffen. In de tussentijd staat er een factuur van bijna 100 euro op mijn naam waar ik geen producten voor geleverd heb gekregen. Ongetwijfeld gaan ze onder deze post zeggen dat we wel meewerken en dat ze alles doen voor een goede service. Maar dat is in de praktijk niet zo. Ben benieuwd of ik nu eindelijk een credit nota krijg, want ik hoef geen zaken meer te doen met deze club.

Het bezorgen is goed. De producten zijn goed

Mooie verpakking en leuke extra kadootjes een aanrader

Goede producten en vlugge verzending, leuk cadeautje erbij

fantastisch

vandaag besteld en ook vandaag verstuurd stond op de site, en dat hebben ze ook gedaan. Nu al 3x een bestelling gedaan en die is snel en compleet geleverd. Bij beautyplaza uitgekomen omdat ze een mooie aanbieding hadden. Ze staan nu op bij lijstje om vaker te kopen (in ieder geval te kijken) als ik weer huidproducten nodig heb.

Makkelijke webshop en snelle levering

De bestelde producten zijn snel en correct geleverd. Ik heb nog niet alle producten gebruikt, maar alles ziet er prima uit, dus ik verwacht vaker te gaan bestellen.

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

Op 2 juli een bestelling geplaatst, maar het pakketje nooit mogen ontvangen. De producten zijn volgens Beautyplaza op 8 juli in goede orde retour ontvangen?! De klantenservice heeft ook geen moeite gedaan om hier achteraan te gaan en mij te informeren over wat er aan de hand is. Heel spijtig!

Fijne webshop

Eerder besteld via Beauty Plaza, erg tevreden. Goede prijs voor producten die elders duurder zijn. Krijg elke keer ook een kleinigheidje kado, war ook leuk is. Bezorgd op de gevraagde dag, dat was ook fijn.

Geweldige site

Keurige snelle service

Fijne ervaring, vriendelijk en professioneel. Mijn nagels zien er prachtig gelakt uit. Wel jammer dat mijn gewenste kleur op was, maar de vervangende kleur is ook heel mooi.

Perfect en snel

Super aanbod

Juiste product met nog een cadeautje en prima op tijd!!!!! Enige kritiekpuntje. Doosje had wat kleiner gekund!!!!

Uitstekend!!! Prima, vooral doorgaan op deze manier

Goede service, goed advies.

Heel tevreden

Iets bestellen volgende dag meteen in huis

Fantastisch.

Mooie site, hele snelle service Zeer de moeite waard

Goed verpakt

Mooie prijs, snelle levering, leuk cadeau erbij

Uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en razendsnelle levering. Het bijgeleverde cadeautje is ook erg leuk.

Goede ervaring

Bestelling heel vlot en op tijd bezorgd

Superfijn!

Handig om thuis op mijn gemak de haarverf uit te zoeken zonder dat anderen zich storen aan de tijd die ik hieraan besteed!

goede service, goede prijs!

Prima ervaring, aan te raden

Super service

Altijd goede service