Filtre

tevreden

goede kwaliteit, op tijd verzonden

Snelle levering en 2 leuke presentjes extra bij mijn bestelling

Hele snelle levering

Hele snelle levering .goed ptoduct.blij mee ;)

Perfecte oplossing beschadigd product

Bij het openen van mijn pakket bleek de dop van een flacon afgebroken. Op mijn mailtje waarin ik dit meldde werd heel snel gereageerd. De volgende dag had ik al een nieuwe flacon in huis! Top!

Al op bij meerdere "bekende" winkels Redken shampoo besteld en nergens was het leverbaar. Daardoor gokje gewaagd en bij Beautyplaza besteld (ook nog in de korting) en het kwam zoals aangegeven snel binnen! Super verpakt en ook nog een cadeautje erbij gekregen :) Ik zal hier zeker blijven bestellen!

Goeie producten, snelle levering!

Dit was mijn eerste keer dat ik hier heb besteld en zeker niet de laatste keer. Ze hebben leuke aanbiedingen en bij een aankoop krijg je ook nog iets leuks erbij extra. Ook had ik mijn bestelling al binnen 2 dagen in huis, ben heel tevreden, een echte aanrader!

Geen spijt van!

Ik heb de koper kleur en heb zelf goud rood kastanje haar lastig te omschrijven altijd. Maar de koper is voor mij wel goed. Ik wilde mijn doffere kleur weer even opfrissen hiermee en wel gelukt.

Doen wat ze beloven

prima snelle en goed levering. Leuk dat er een attentie bij zat.

Prima levering

Twijfelachtig

Een grote pot haarmasker besteld van kerastase. De pot was niet verzegeld (dit is normaal wel het geval bij producten van kerastase als ik het bij de kapper koop). Ook is de geur niet prettig. Ik twijfel daarom of het wel een nieuw product is. Terugsturen kan niet vanwege dat de pot al open is. Vanwege de twijfel of het product wel goed is, geef ik twee sterren. Maar goed, ik kan er naast zitten. De verzendinformatie, de duur van verzenden, betaalwijze en het gebruikersgemak van de website is goed. Ook worden extraatjes erbij gegeven wat altijd leuk is om te krijgen.

Mooi assortiment en goede service

Uitstekend product

Gebruik het al jaren

Fijne producten

Fijne producten, snelle levering, netjes

Snel en correct

Snel en correct

Goed prijs

Ik koop hier altijd de goed humeur pillen deze zijn een stuk goedkoper dan in de winkel. Ook de ijzer pillen zonder bijsmaak zijn geweldig

Snelle bezorgd!

Goede opties met goede prijs.

Altijd correct en keuze bij aflevering, zodat het geleverd wordt als je thuis bent.

Goed en snel

Het product wat ik zocht snel gevonden op de site. Ook de bezorging was snel. Prettige koop ervaring dus!

Snelle verzending, prima ervaring.

Super snelle service

Pakket niet aangekomen.

Waren niet behulpzaam met het verdwijnen van mijn pakket

Keurig netjes geleverd

De levering heeft erg lang geduurd.

Ik durfde voor vaderdag niets te bestellen bang dat de levering te laat kwam. Jammer!! Alles was wel in orde geleverd daar lag het niet aan.

Zeer ruime keuze uit verzorgingsproducten en vlotte bezorging

Goed bedrijf, voor de derde maal producten besteld. Een eenvoudige herhaling van de eerdere bestelling lukte helaas niet omdat een van de producten niet meer leverbaar was. Jammer en niet echt praktisch. Dus alles maar opnieuw ingegeven. Verder tevreden over de producten en de snelle levering.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG