Filtre

De levering heeft erg lang geduurd.

Ik durfde voor vaderdag niets te bestellen bang dat de levering te laat kwam. Jammer!! Alles was wel in orde geleverd daar lag het niet aan.

Zeer ruime keuze uit verzorgingsproducten en vlotte bezorging

Goed bedrijf, voor de derde maal producten besteld. Een eenvoudige herhaling van de eerdere bestelling lukte helaas niet omdat een van de producten niet meer leverbaar was. Jammer en niet echt praktisch. Dus alles maar opnieuw ingegeven. Verder tevreden over de producten en de snelle levering.

Ik gebruik deze kleur al jaren en daar heb ik tevreden over.

Mooie kleur en daar heb ik geen allergisch voor.

Heel lief dat ze er een extra geschenkje bij hebben gedaan! Die kleine dingen maken het voor mij!

awful

the bottles were very dirty.

Ik ben heel tevreden heb hier shampoo en conditioner van matrix gekocht voor een hele goede prijs. Ik raad zeker aan om je verzorgingsproducten hier te bestellen. Zeer goed.

Ondanks dat ik wat slechte reviews had gelezen, een bestelling geplaatst. Het was erg snel geleverd en goed verpakt. Kreeg er een leuke attentie bij.

zeer goed

de beste prijs en een snelle levering

Prjma

Snelle levering altijd wat extra s toegevoegd

Snel, hoge korting, veel keuze

Koop hier al jaren!

Fijne producten

De producten zijn prima en snel in huis.

Heel goedd

Naar alle tevredenheid,keurig verpakt en snelle Levering.

Snel en betrouwbaar

Niks te klagen

Ik ben tevreden

Snel en goed

Retour snel geregeld

Product prina

Verzending fout, melding van pakket bezorgd , klopte niet, enige dagen later van buurman 2 huizen verder ontvangen. Waarom dat niet berichten??

Heel goed!

Heel goed mooi product nog leuk present en snelle service!

Snelle levering, ruim assortiment

Betrouwbaar en snel, ruim assortiment

klantenservice

Ondanks dat we problemen hadden met DHL met betrekking tot de bezorging, was de klantenservice bewonderenswaardig.

Geweldig!!

Pakket was teruggestuurd door post, terwijl ik thuis was.Heb gebeld, en 2 dagen later werd het opnieuw bezorgd .

Goed geholpen

Super goed geholpen

Alles wat er besteld is keurig ontvangen!!!

De bestellingen zijn altijd keurig verpakt en snel binnen!!

Fijne website en snelle service

De bestelling wordt vlot bezorgd. Ik ben echt tevreden over de bestelde artikelen en de bezorging.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG