Filtre

Altijd top geregeld

Ik bestel hier al een aantal jaren mijn haarproducten en het is altijd keurig netjes geregeld.De verpakkingen zijn goed stevig en de levering is ook altijd snel.En ben ik in Sluis,dan loop ik uiteraard zelf een van de 2 winkels in.

De levering was op tijd. Maar de korting blijkt niet eerlijk, gezien de kwaliteit van het product.

Het product oogt luxe en wordt aangeboden met hoge kortingen, maar de kwaliteit valt tegen voor de prijs. Door de korting lijkt het een goede deal, maar de werkelijke waarde lijkt niet overeen te komen met wat wordt beloofd. Als je echt op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit, kun je beter verder kijken.

Fijne prijzen, snelle levering.

Je moet even de tijd nemen. Producten staan soms wat door elkaar. En vaak ook nog leuke kortingen bij combinatie producten.

Betrouwbaar

1. Bestellen via de goed werkende website is eenvoudig. 2. De bestelling wordt snel verwerkt. 3. De bestelling wordt goed uitgevoerd. 4. De bestelling is goed aangekomen. Kortom: BeautyPlaza zegt wat het doet en doet wat het zegt.

Really good

Good shopping experience, my order arrived fast and the package was properly closed

Keurig verpakt

Makkelijk te bestellen helemaal als je een account hebt. Goed op de hoogte gehouden van de levering en keurig verpakt ontvangen. Aanrader.

Loopt vlot

Goede duidelijke website, makkelijk te bestellen, vlotte levering.

Netjes verpakt en snelle levering

Voordelig, stipt in de aflevering, goed product

Uitstekend product. Vlotte afhandeling van de bestelling en ook nog eens voordeliger dan veel andere sites.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en een leuk cadeautje!

Mooie producten, scherpe prijzen

Snel geleverd, mooie aanbiedingen op hoogwaardige producten. Zeer tevreden !!!

Ik heb geen op-of aanmerkingen ! Gewoon zo doorgaan

Voor herhaling vatbaar

Makkelijk bestellen Snelle levering Goed verpakt Goede prijs En dat is alles wat ik wil.

goeie ervaring zoals altijd bij jullie

perfect!

Fijne webshop

Niets op aan te merken

Prima en snelle service!

Blij met m'n favo parfum en een leuk extraatje is dat je nog wat samples erbij krijgt

Goede produkten, prijs en snelle levering

Goede produkten van Vichy tegen een goede prijs en snelle en goede levering.

gemakkelijk en snel en leuke prijzen

kon alles vinden en het was snel bezorgt en goede prijzen!

Snelle en vlotte levering van mijn bestelling, bestelling makkelijk te plaatsen evenals betaling.

Beauty plaza verdiend de schoonheidsprijs

Een tevreden klant die in het hele proces van aankoop tot levering datgene heeft gekregen wat je mag verwachten. De reden om jullie de schoonheidsprijs te geven,,, en de opmerking dat ook de aanschafprijs van de producten erg scherp was. Kortom een 5 sterren ervaring.

Zoals altijd makkelijk te bestellen en snel geleverd

Vlot

Correct en snel

Correcte en snelle levering.

Snelle service vlot Ger

Supplement besteld was nergens leverbaar maar hier wel super!!!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG