Filtre

K

De bestelling ging was snel gedaan! De bezorging door DHL was helemaal fout. Ik ben de hele dag thuisgebleven. Ineens kreeg kreeg ik de melding “is bezorgd “ Ik ging naar de voordeur en deed open. Geen pakket. De buren naast mij waren niet thuis, De andere hadden niets ontvangen.DHL had mij verzocht om daar te gaan vragen. Geen pakket ontvangen. Advies om bij jullie een niet ontvangen melding te doen zodat jullie een onderzoek konden instellen. Pas laat in de avond kwamen de buren het pakketje brengen. Het was daar in de schuur gelegd zonder daar melding over te maken. Het is de zoveelste bebezorging van DHLdie verkeerd gaat. Ik heb besloten geen pakketjes door DHL te laten bezorgden.

Snel en betrouwbaar

Alles ok

Product komt niet overeen met bestelling

Product komt niet overeen met mijn bestelling

Was goed

Op tijd bezorgd perfect

Makkelijke site, vlot binnen.

Prijzen liggen lager dan op andere websites. En toch krijg je er nog een leuk extraatje bij. Vlotte verzending ook.

Geweldige betrouwbare webshop luxe merken veel keus klantenservice altijd bereikbaar vriendelijk behulpzaam. En snelle bezorging en je krijgt er bij elke bestelling iets leuk bij. Bestel er graag

Goed geregeld fijne site

Goede service. Heel klant vriendelijk.

Geweldige producten.

Betrouwbaar en goed

De levering is op tijd, producten en assortiment zijn fantastisch. Daarnaast goede prijzen in tegenstelling tot anderen!

Gewoon goed en netjes.

Het is gewoon goed en netjes verlopen. Ik bestel en betaal en krijg het netjes thuis geleverd.

Helemaal goed

Keurig verpakt, volgens afspraak snel geleverd, met een extraatje erbij. Helemaal goed.

Goede ervaring.

Keurig op tijd bezorgd!

Super snelle levering van goede haar producten

Levering in minder dan 24u na plaatsen van order ! Tevreden over de producten

Good price and products

I am very happy with the products, i order them and got them the second day, they were all sealed and not close to expiration date. I also got a small gift from them. very good products for a good price, will order again from them for sure.

Zeer goed.

Snelle service en bezorging.

Alles verliep naar wens

Alles vlot geleverd

Uitstekende producten (waar een welkomgeschenk bij zat, heel attent)

Leuke prijzen en snelle levering!

Goede producten, snelle bestelling en lief extraatje erbij. Dank

Snel en goed!

Zeer goed en ruime keuze

Beautyplaza fijne en snelle levering! Doen precies wat ze beloven!

Goed afgeprijsde producten,en veel keus ook en snelle levering!

heel tevreden

snelle en correcte levering regelmatig andere producten extra ontvangen om eens uit te testen wat heel leuk is .

Een scherpe prijs en snelle levering. Eén minpunt: de producten zijn nogal losjes verpakt, waardoor de flessen iets gaan lekken. Iets zorgvuldiger inpakken en dit probleem kan voorkomen worden.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG