Filtre

Een scherpe prijs en snelle levering. Eén minpunt: de producten zijn nogal losjes verpakt, waardoor de flessen iets gaan lekken. Iets zorgvuldiger inpakken en dit probleem kan voorkomen worden.

Snel/genoeg info verstrekt

Betrouwbaar en snelle levering

Goede prijs netjes verpakt en supersnel bezorgd

Goede prijs, netjes verpakt en snel bezorgd.

Snelle service en ik was super blij met de kadeoutjes.

Fantastisch, zelfs met een extraatje erbij. Heel verrassend.

Bij mijn bestelling, die lekker snel binnen kwam, zat zelfs een extra product bij, een monstertje. Zo'n leuke verrassing. En scherpe prijs.

Altijd correcte afhandeling

Al meerdere keren besteld, vlotte afhandeling, ik bedtel altijd redelijk veel. Een beloning had ik dan wel verwacht, enkel 1 staaltje parfum gekregen. Soms ga ik naar de winkel zelf, dan ook vlotte bediening en klantenkaart en beloning.

Zeer tevreden prijs/ kwaliteit!

Leuke goodies en staaltjes erbij. Ik ben fan!

Top, zeer snelle levering

Top, snelle levering en uitstekend verpakt

Beloofde gratis haarspray niet gekregen

De beloofde gratis haarspray heb ik niet ontvangen.

Niks te klagen hier. Goede prijzen, fijne site, snelle service. Gewoon prima!

Ok

Alles in orde - vlotte, snelle levering

Prima assortiment, prima prijzen, prima service en leuke kado's

Prima assortiment, prima prijzen, prima service en leuke kado's

Bestelling en afhadeling goed, DHL bezorging heel slecht

Bestelling is nooit aangekomen. Kreeg van DHL een bericht dat er niemand thuis was en dta het pakket de volgende dag bkj een DHL afhaalpunt in de buurt zou klaa liggen - details vh afhaalpunt zou ik de volgende dag ontvangen. Deze heb ik nooit ontvangen, 3 dagen later kreeg ik een bericht van BeautyPlaza met een bedankje voor het retourneren vd bestelling, ik zou binnen een aantal dagen een terugbetaling ontvangen - dat is inmiddels gebeurt. Ik moest wel alles opnieuw bestellen , ze konden het niet gewoon weer opsturen? Nu zit ik op de nieuwe bestelling te wachten die van iddag tussen 13-17u bezorgd zou worden - hele middag thuis gebleven, ze hebben nog 15 minuten…

perfecte service!!

alles is perfect geregeld

Makkelijk op te halen bij ophaalpunt

Goed georganiseerd

Leuk met wat “monstertjes @

Prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed.

Beste mensen, bedankt voor je snel verwerking van mijn bestellingen. Alleen een ding, alstublieft. Omdat ik allergisch reacties heeft, ga ik de gratis Beauty Plaza producten niet grbruiken. Daarom vraag ik jullie geen meer van deze cadeautjes aan mij te sturen. Hartelijk dank.

Goed contact en snel geleverd!

De bestelling online ging niet helemaal goed en door het vlotte en vriendelijke chat contact was het probleem snel opgelost!

goede service

zoals beloofd op tijd geleverd

snelle levering, goede produkten

snelle levering, goede produkten

Gemak

Bestellen gaat gemakkelijk, producten van prima kwaliteit alleen zijn er problemen met de levering van de Goldwell hairspray en dat duurt al heel lang

Tevreden

Goede service en een groot aanbod .

Goede website, dito prijs en snelle levering

De website is gebruikersvriendelijk, de prijs van het gekozen product was vergeleken met andere aanbieders aantrekkelijk en mijn bestelling werd goed verzorgd en heel snel geleverd. Goede ervaring!

Het produkt is heel snel en goed geleverd

Tevreden

70 Nieuwstraat