Filtre

Snel en netjes

Snel en netjes

Goed ontvangen en snel opgestuurd

Heel snel opgestuurd + een cadeautje erbij! Dit is de 1e keer dat ik iets bij Beaty Plaza bestel maar het zal niet de laatste keer zijn! De chat vóór de aankoop was vriendelijk en duidelijk.

Goed geholpen en aardig personeel

Gewoon super

Vlotte en correcte levering van mijn topproducten

Nee

Hallo helaas heeft de post na een week nog steeds mijn bestelling niet afgeleverd

Vlotte bezorging, producten als omschreven

Leuk dat er een kleine verrassing extra in de doos zat

Zeer snelle levering. Fijne producten voor een goede prijs

Top.

Goede service en snelle levering.

Mooie produkten, snel geleverd

Mijn bestelling was prachtig op tijd en er zat heel attent en kaartje bij van de leverancier die mij veel plezier wenste met de bestelling! Heel leuk, dat doet goed!

Gekregen wat ik besteld had

Tsja snel en het juiste, maar dat is toch ook de bedoeling ?

Goed, snelle levering

Prima web winkel, voldoende product info op de website, vlotte en nette afhandeling van de bestelling die ik via DHL ontving.

Snelle levering met een leuk presentje!

Tevreden over de producten en tot de volgende bestelling.

Prima eerste ervaring Snelle verzending

super snel

geweldig

Snelle levering en goede producten

Ik shop al een tijdje bij beauty plaza. Voornamelijk voor mijn kerastase producten. De levering is snel en de prijzen zijn altijd het beste !

Geweldige producten zo snel bezorgd

Van mijn dochter de producten van haar reis uit Argentinië gekregen, de restjes om te proberen of het mijn haar net zo zou verbeteren als haar haar. Nou zeker weten en ze had uitgezocht dat het merk ook in Nederland te koop was en wel via jullie website. Super blij mee!

Groot assortiment, precies wat ik zoek. Snelle levering.

Snel

Snelle duidelijkheid

Rapide, bons produits. Très satisfaite de ce site. On y retrouve tout.

Bestel geregeld en niet 1x is er iets mis gegaan of vertraagd. Betrouwbaar en mooie prijzen voor kwaliteitsproducten

Forse vertraging in het pakket, pakket kapot afgeleverd (inclusief producten die kapot zijn)

Nette prijzen, echter na betaling forse vertraging met levering en het pakket inclusief inhoud kapot geleverd.

Heel prettig!

Snelle levering. Producten prima! Met een aanbieding.

Inderdaad opengemaakte artikelen

Was huiverig na het lezen van een aantal reviews: helaas was inderdaad de dagcrème al een keer opengemaakt. Jammer, verwacht je niet bij prijzige producten. Overige drie artikelen waren wel netjes met seal en nog gesloten.

Snelle levering en goede prijs

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG