Top producten, uitstekende service.

Altijd korting op topproducten. Ik ben zeer tevreden.

Mooi verzorgd

Het pakket was zorgvuldig ingepakt en de flessen waren netjes dicht geseald. Hierdoor had je het nog kunnen retourneren als je de seal niet had verbroken. Natuurlijk was het ook gelijk mooi dat de flessen niet konden gaan lekken. Een klein nadeeltje als je de seal eraf haalt bleef er wel een beetje plak achter.

Uitgebreid assortiment en snelle verzending

Geweldige service

Mijn bestelling snel ontvangen met een kadootje erbij. Had het niet verwacht en vond het een mooi gebaar. Dit was mijn 1e bestelling en ik zal er zeker weer bestellen.

Snel bezorgd. Heel fijn!

Geweldig met bestellen

Altijd netjes verzorgd besteld en volgende dag in huis kadootje vind ik ook altijd leuk!!!.ga vooral zo door zeer tevreden!!!

prima en snelle levering

x

geen op- of aanmerkingen

Voldoende,maar niet wat ik totaal had verwacht

Mijn bestelling en de bezorging was perfect en naar mijn zin,maar bij een bestelling van €770; had ik wel meer verwacht zoals een paar samples wat ik graag zou willen hebben en had verwacht.Er zat een geschenk bij voor haarverzorging waar ik totaal niks aan had.Is waar totaal niet aan gedacht is.Stuur alsjeblieft dingen op wat mensen kunnen gebruiken en wat ze nodig hebben en niet dingen naar willekeurige keuze waar mensen niet nodig hebben en niet gebruiken.Dus doe iets bij wat past en lijkt op de bestelling. Dat is iets wat een gezond verstand zegt en andersom ga je toch twijfelen over deze verstand wat gebruikt wordt in dit soort zaken.

top

Snel leveren

Gewoon goed

Niet speciaal, maar gewoon goed!

Snelle levering en prima prijs/kwaliteitverhouding

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs, snel geleverd.

Heel fijn

Bestelling heel snel bezorgd Zeer goed verpakt Altijd n aardigheidje erbij ingepakt Heel blij met deze site

Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle verzending. Kortom:top!

Zeer snelle service

Ondanks kleine bestelling, kadootje erbij.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goed site, snel thuis bezorgen

kreeg juiste producten

Goede webshop

Keus uit veel artikelen en alles snel geregeld

geen oplossing ivm probleem

Ik heb iets besteld vervolgens is het product volgens hen veranderd? en is het dus niet wat ik denk wat het is, dan mail je dan krijg je kan retour op eigen kosten? ik ben er klaar mee geen beauty plaza meer voor mij

Prima op tijd binnen

Leuk een cadeautje toegevoegd.

Positief

Producten van goede kwaliteit, snel geleverd en nog eens tube shampoo cadeau gekregen

Goed verpakt, leuk presentje, netjes op tijd en een goede voorraad spullen van La Roche

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG