correct en op tijd

Het juiste artikel is ontvangen, maar wat een grote doos voor zo’n klein flesje. Alleen maar lucht dus en lucht vervoeren is duur. Té duur.

Alles top!!

Vertrouwen in dit bedrijf

Goede service In 2 dagen de bestelling ontvangen.

slecht service

Ik had een probleem met mijn pakket dat al meer dan een week niet was aangekomen. Daarom besloot ik contact op te nemen. Mij werd verteld dat ze contact zouden opnemen met DHL en dat ik de volgende dag zelf weer moest bellen. Dit vond ik slechte service, aangezien zij mij zouden moeten bellen om mij te informeren over de status. De volgende dag belde ik opnieuw om te vragen hoe het ervoor stond, en werd ik meteen als ongeduldig bestempeld, terwijl zij mij hadden gevraagd om opnieuw contact op te nemen. In ieder geval werd mij door een botte dame aan de telefoon meegedeeld dat er een onderzoek bij DHL gaande was en dat het langer kon duren. Ik gaf aan dat ik dit onacceptabel vond en dat ik de producten snel thuis nodig had. De dame aan de telefoon was zeer onbeleefd en viel mij constant in de rede in plaats van eerst goed naar mijn verhaal te luisteren. Na veel gedoe kwamen we overeen dat ik een nieuw pakket zou toegestuurd krijgen. Al dit gedoe was niet nodig geweest als ze het op een nette manier hadden opgelost en op een normale toon hadden gesproken. Ze verdienen terecht één ster.

Heel goed.

Snelle levering (alleen wat problemen met DHL) en veel dank voor het extraatje in het pakket. Heel lief1

Handig en goede prijzen

Shampoo bijna op, nieuwe bestellen en snelle levering. Prijzen zijn goed. Jammer dat het kadootje zo afgezaagd is. Bestel je shampoo of crème, al jaren dezelfde. Wat is je kado, shampoo of crème van hun eigen merk. Bekijk een wat mensen bestellen en doe er iets anders bij.

Matig

1 van de 4 flesjes nagellak was gebroken in de verzenddoos. Grote doos met losse flesjes nagellak, geen bescherming om de glazen flesjes dus niet zo gek dat het stuk gaat. Alles onder de nagellak! Ik kon het wel schoonmaken en een nieuwe bestellen volgens de helpdesk. De kapotte kleur was inmiddels uitverkocht. Ik mailde nieuwe kleur nummer en vroeg er een fles remover bij om schoon te maken. Dat was onmogelijk ik moest maar gewoon nieuw flesje bestellen en verder niet, geen remover om schoon te maken , dat kon niet met het systeem. Ik vind dit een super slechte service!

Altijd top

Snelle verzending, goede producten en veel kortingen.

Ik ben tevreden

Ik had vitamines besteld. Van tevoren had ik echter een vraag, die ik meermaals gesteld heb, maar nooit antwoord op heb gekregen. Daarom dat ik geen 5 sterren heb gegeven. Het uiteindelijke bestellen, betalen, de ontvangst, etc. is perfect gegaan. Geen klachten over. Ook de vitamines die ik uiteindelijk ontvangen heb, hebben een lange houdbaarheid, dus ook daarover geen klachten.

Het 1e pakket kwam kapot aan. Werd meteen retour genomen door vervoerder. Kreeg een paar dagen later opnieuw een pakket

Goeie prijzen, snel in huis

Je moet er wel snel bij zijn van de 4 dingen in mijn mandje waren er al 2 weg voordat ik afgerekend had. Toen heb ik de laatste 2 maar snel besteld en niet voor vervangings producten gewinkeld

I didn't receive anything order #2.062.820

Hello! On Saturday (April 11), order #2.062.820 was supposed to be delivered to me. But I didn't receive anything. I was at home during the indicated period, but no one came. I'm still waiting for my order or refund. How to solve a problem with order delivery?

Duidelijke site, goede prijzen en snelle verzending

Ik ben zeer tevreden. Website bevat goede en duidelijke info zodat het maken van mijn keuze simpel was. Daarnaast zijn de prijzen ook prima. De snelle verzending maakte mijn positieve ervaring compleet. Bedankt!!

Correcte levering

Keurig

Alles prima in orde maar, de verpakking voor twee tubetjes crème is gigantisch. Kan de helft minder.

Geweldig!

Ruime keus, goed verpakt, snelle verzending

extra

toujours une très grande confiance vraiment rien a dire plus que parfais livraison toujours au top produit de qualiter

Eerste ervaring is prima!

Voor de eerste keer iets besteld en het werd keurig en snel geleverd.

goede en snelle levering

volgende dag geleverd , erg fijn i.v.m. kadootjes voor verjaardag

Polecam ! Ale jest tam bardzo drogo

Polecam miejsce dla rodzin.Okolica jest bardzo przyjazna,jest co robić na basenie. Można pograć w piłkę na boisku,pojeździć wynajmowanym rodzinnym rowerem,pozwiedzać inne miasteczka. Z chęcią tam jeszcze wrócę.Polecam. Ps.niestety ale na miejscu jest bardzo drogo,drożej nic W Delft w restauracjach i sklepach o 150% :( Uważam, że jest duża przesada żeby turysta aż tyle płacił.

Zie uitleg hieronder

De levering door BPost gebeurde op een afhaalpunt, met de auto 20 minuten rijden van mijn woonst, terwijl ik gevraagd had te leveren in postkantoor Ambassade te Heverlee, op 200 meter van mijn woonst.

Snel en makkelijk

Was makkelijk te bestellen, ruime keuze aan producten en levering was snel

Ruime keus, snelle bezorging en altijd een lekkere creme of iets anders bijgevoegd

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG