Prima en vlotte levering

Perfect product en vlotte levering

Mijn pakketje van Maroccon Oil is nooit aangekomen. In de plaats daarvan een lullig flesje aceton.

Slecht

Op tijd de juiste producten bezorgd

Makkelijk besteld, wat ik wilde was toevallig in de aanbieding, en op tijd bezorgd.

Snel geleverd, en nog elke keer presentje erbij gehad! Super!

Snelle levering en netjes verpakt.

Zoals altijd zit alles weer goed verpakt en wordt het snel geleverd.

Niets op aan te merken

Spullen worden goed verpakt in een doos die makkelijk opent. Zit altijd een extra product in als gratis cadeau.. Snelle service wat heel handig is aangezien ik pas bestel als mijn spullen op zijn. Vóór de volgende wasbeurt heb ik mijn nieuwe shampoo en conditioner in huis. Helemaal niets aan te merken op Beauty Plaza.

alles goed

Alles naar wens. De verpakking, de informatie, de levering. Perfect!

Super fijne ervaring

Snelle levering van de producten die ik nodig heb en ook met andere sites vergeleken en was hier het goedkoopst ;-)

Prima website, vlotte en handige orderprocedure, snelle en goede fulfillment en levering

Prima website, mooie merkprodukten met fijne kortingen, vlotte en handige orderprocedure, snelle en goede levering

Doen wat ze zeggen en betrouwbaar en snel

Snelle levering Betrouwbaar

top

Goede producten, goede prijs, leuk dat er een extra item in de doos erbij was gedaan!

Zoals altijd zeer snel en precies wat ik besteld heb.

Super snelle levering en helemaal correct.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Goede en snelle service.

Geweldige betrouwbare webshop veel keus luxe merken scherpe kortingen altijd bereikbaar snelle bezorging bestel er regelmatig

Kon het nergens nog goedkoper kopen!

Snelle en correcte verzending.

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het aflever proces.

Bezorgen ging vlot. Retour sturen zitten kosten aan.

Eerste keer leek betaling afgebroken. Opnieuw besteld en toen bleek ik twee keer betaald. 1 pakketje teruggestuurd. Eerst 2,95 betalen voor retourformulier en bij post ook nog 6,95 verzendkosten

Super snelle service

Mooie korting, super snelle service en verzending.

I haven’t received my package

And customer service is not very kind to help, despite the delivery service didn’t follow my indications

Good

delivery was fast. packed well

Alles goed ontvangen!

Alles goed gegaan, het juiste ontvangen in een paar dagen.

Helemaal tevreden!

Van bestelling tot levering en betalingsmogelijkheid achteraf: Helemaal top

Correct

Mooivaanbod aan producten, snelle service en lrukr verrassing met nieuwe huisproducten om uit te testrn.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG