Product prima, verzending waardeloos.

Product op zich prima, maar zolang er met DHL word verzonden gaan we niks meer bestellen. Hebben na de aankondiging van DHL dat het bezorgd zou worden er een week op moeten wachten, elke dag maar weer bellen waar het bleef. Toen het eindelijk bezorgd werd was de doos helemaal stuk en opgescheurd, we hadden één geluk dat de bestelde stukken er nog inzaten. Dus conclusie geen DHL meer.

Een hele goede shampoo

Een hele goede en goedkope shampoo, mijn moeder is heel blij mee, ik had het eerste als een cadeau gekregen met een andere bestelling, daarna meteen nog 2 bestelled.

Snel en overzichtelijk

Makkelijk artikel te vinden niette duur en snelle levering,

Altijd goed

Ik bestel hier altijd haarverf. Wordt snel geleverd. Goede service

Goed en gemakkelijk

Goede, gemakkelijk te bekijken website. Duidelijke info en bestel procedure. Aantrekkelijke aanbiedingen. Levering conform aangegeven tijd/dag. Kortom, aanrader.

Teleurgesteld

Ik kon een bepaalde periode niet afrekenen met mijn gsm, en dit terwijl er een actie liep van Kerastase Heb meerdere malen geprobeerd en weet nog altijd niet waarom. Heb dan de chat gebruikt, maar omdat ik geen reden kon opgeven kon er niets aan gedaan worden. Ik ben al heel lang klant bij jullie en had de zondag nog iets besteld om een andere site. Ik probeer de maandag opnieuw en het lukt ! Dan was er geen korting niet meer en er kon ook niets aan gedaan worden! Vind ik super jammer na al die moeite gedaan te hebben. Ik dacht voor zo’n bedrijf dat het wel kon en zeker omdat ik al zoveel jaren klant ben. Wou het toch even kwijt, andere momenten geef ik een maximale codering Groet Brigitte

Snelle levering. Top producten.

Fast delivery and an extra gift with every order.

Fijne ervaring en snelle levering.

Snel en verzorgd

Steeds tevreden over de snelle en correcte levering.

Redelijk

Mijn haarlak was tijdelijk niet leverbaar en ik zou op de hoogte gebracht worden als het weer besteld kon worden.Het kan weer besteld worden maar niks van gehoord.

Fast and accurate!

Congratulations, I am very pleased

Snel & gratis cadeau

Goede merken te vinden in een eenvoudige website en een snelle levering.

Prima precies wat ik verwacht

Snelle en goede service en nog een leuk cadeau ontvangen.

Prima verlopen allemaal

Deze producten gebruik ik al jaren naar tevredenheid. Snelle levering, met karton en papier verpakt, kan zo in de papier container voor hergebruik. Helemaaltevreden.

Ontwijfelbaar blijheid

Blij dat ze een gift mee gaven en snel leverde.

Altijd perfect in orde, vlotte service, heeft wat ik altijd gebruik

1) Ik vind altijd wat ik gebruik/nodig heb 2) Vlotte service 3) Tot nu toe altijd probleemloos, altijd in orde

Alles perfect geleverd, dankuwel

Prima en snelle levering

Altijd goed

Hele goede webshop. Mooie aanbiedingen

Goed bedrijf

Ik ben zeer tevreden met beautyplaza Zo bestel ik kappersshampo voor een goede prijs, er is altijd wel een korting en dat geeft mij dr doorslag om bij jullie haarproducten te kopen.

Goede kwaliteit

Alles was snel geleverd, prima ingepakt.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis