Bestelling in goede orde ontvangen

Mijn bestelling in goede orde ontvangen. Er hing alleen een sterke parfum geur in de verpakkingsdoos en op de producten. Daar was ik wat minder blij mee. Maar verder tevreden.

Snelle levering en extra samples

Groot assortiment, snelle levering en heerlijke proefmonsters ontvangen.

Altijd prima

Bestelling altijd op tijd bezorgd

alles oke

snel en alles netjes geleverd !!

Alles snel geregeld

Producten snel en in goede orde ontvangen.

Mijn bestelling gedaan promt een bevestiging gekregen. Keurig op het juiste adres geleverd + extra presentje. Altijd fijn om bij jullie te bedtellen

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd en keurig verpakt

Was helemaal top

Snelle service, cadeau erbij altijd leuk Volgende bestelling ga ik weer bij jullie plaatsen Helemaal tevreden

Zeer tevreden over de service

Ik koop hier steeds meer producten. Prijzen liggen veelal lager dan in de winkel, binnen 2 dagen is je pakket geleverd en alles is netjes verpakt.

Na bestelling was artikel niet op voorraad.

Na mijn bestelling geplaatst te hebben was het artikel niet op voorraad terwijl een vriendin later bestelde en zij kreeg het wel geleverd. Klantenservice in eerst instantie onaardig erna ontving ik excuses maar geen artikel.

Snel verstuurd

Snel verstuurd, goed aangekomen. Alleen in een enorme doos voor 1 tube crème! Dat kan toch wel ietsje minder.

Goede website. Snelle levering. Ruime keuze.

Helemaal top!

Snelle levering. Ook contact opgenomen met de klantenservice ivm met mijn betaling. Heel snel antwoord en vriendelijk geholpen.

Snel en goed

Als je iets besteld is het altijd keurig verpakt en wordt snel bezorgd

Goed en snel geleverd

Positief

Fluweeltje

Dit is echt een WONDER mijn haar is echt een ramp,het is droog,pluizig,en zit altijd vol knopen. ik kon niet geloven dat dit masker mijn haar zou kunnen verzorgen aangezien ik al vele merken heb geprobeerd. de masker goed in mijn haar,vooral onder bij mijn gespleten punten die verdienen echt extra aandacht. ik had ook de bijpassende shampoo erbij om te testen,die heb je er eigenlijk wel bij nodig voor het gewenste resultaat. mijn haar werd al minder pluizig en nu ik het langer gebruik merk ik echt verschil. mijn haar is makkelijk doorkambaar En zacht zeidig

Het ziet er goed uit

Super snelle verzending en mooie prijs!

Eerst twijfelde ik heel erg om te bestellen gezien de recensies! Maar ik kan mij daar totaal niet in vinden! Super snelle verzending!

Hele goede service

Hele goede service, snelle verzending en zeer ruimr keuze! Perfecte on line winkel

Mooie producten voor scherpe prijzen.

Je voelt je een gewaardeerde klant bij jullie. Goede communicatie, snelle levering en leuke cadeautjes als je bepaalde producten besteld.

Geheel volgens afspraak snel geleverd. Goed verpakt.

Ruime keuze, mooie kortingen, snelle levering, altijd een extraatje, super!

Super service! Snel en de juiste producten.

Bestelling geplaatst en vlot geleverd. Fijn, dat ik de producten via hen toch nog kon krijgen.

Snelle levering en leuk dat je iets extra krijgt top

Superprijzen, snel bezorgd!

Fijne website, kadootje ook leuk!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis