Filter

Goed!

Snelle bezorging en een attent cadeautje erbij.

Super mooi, wenkbrauwen, wimpers en lips gedaan.❤️

Ze neemt de tijd en werkt secuur. Overleg en leg alles goed uit voor dat ze begint.

Ik krijg nooit een bericht als de producten die ik wil bestellen niet op voorraad zijn terwijl ik aangevinkt heb om te verwittigen. Heel veel producten zijn bij Farmaline en Medimarket goedkoper.

Een aanrader !

Veel keuze, voordelige prijzen, overzichtelijke website

Ik heb me pakket niet ontvangen

Normaal krijg ik altijd me pakket netjes . Eerste keer was ik thuis kreeg bericht dat ze langs zijn geweest . Nieuw bericht was weer thuis niks ontvangen en gezien . Krijg bericht retour zender wil ik helemaal niet wil me pakket graag , ik hoop dat ik nog krijg groetjes dirien

Aanrader! Uitgebreid assortiment, snelle en zorgvuldige verzending

Voor mij een nieuwe website, maar ik ben zeer tevreden en zal hier zeker weer bestellen! (nu twee keer besteld). Een uitgebreid assortiment, mooie aanbiedingen en dan ook nog een cadeautje bij de bestelling. De verzending is zeer snel en het pakket zorgvuldig verpakt. Kortom, ik ben blij dat ik deze website gevonden heb.

Alles zoals het was beloofd!

Het bestellen ging snel en ik had t product ook snel in huis! Blij mee!

Doen wat ze beloven.

Specifieke leverdatum gevraagd en gekregen.

Pakket beschadigd

Vandaag werd mijn bestelling bezorgd. Bij openen van de doos zag ik dat een shampoo gelekt had . Zie foto. De doos was geperforeerd en de tube shampoo bijna geheel opengedraaid en was half leeg. Verder een prima shampoo. Ik ga nu dus ook de conditioner en het repair mask proberen . alleen jammer dat er maar een halve tube in zat. Ps ik stuur de foto hierna op want kan hem niet bijvoegen. Groet, Tonny Nichol

Correcte en vlotte service

Top!!!

Snelle levering, echt tevreden

Uitstekend.

Vlotte en correcte levering zonder problemen.

Pakket is tot op heden niet ontvangen terwijl het volgens dhl wel is afgeleverd.

Ik krijg geen enkele terugkoppeling. Erg vervelend! Ik bestel altijd graag, en ben altijd tevreden. Maar nu hoor ik helemaal niets..

Coed

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering.

Prijzige producten, maar verder prima.

Positieve ervaring

Fijne merken en snel geleverd!

Alle fijne merken onder één dak. En heel snel geleverd!

Goede producten snelle levering

Snel en goed voor prima prijs.

netjes verpakt en optijd bezorgd

netjes verpakt en optijd bezorgd.

Snelle correcte levering

Bestelling wordt snel geleverd. Keurig verpakt.

Mooie aanbiedingen, leuke extra's, duidelijke agspraken die worden nageleefd!!

Prima producten en service!!

Mijn bestelling op tijd en nog een kadootje erbij

Alles wat ik besteld heb voor een goede prijs en ook nog een lekker haarmaskertje erbij. Superblij

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Supersnelle levering

Bestel graag bij BeautyPlaza is altijd goed en snel geleverd

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG