Helemaal okay

Snel, nieuwe leveringsafspraak, snel geregeld, mooie producten.

Prima bedrijf

Ik had maar een kleine bestelling maar dit ging snel en zo ook de be- zorging.

Goede service en er werd goed met ons meegedacht

Onze bestelling heeft een paar maal vertraging opgelopen vanwege de leverancier. Dit werd ons ook direct bij de 1e vertraging per e-mail verteld en ook bij de 2e vertraging. Na de 3e vertraging werd ons aangeboden dat we kosteloos konden annuleren indien we dat graag wensten. Daar hadden ze namelijk alle begrip voor. We hebben gewoon wat langer gewacht op de erg leuke potjes.

hele goede ervaring!

Prima webshop. Duidelijk en wat ze doen wat ze beloven. Mijn blauwe winde (Ipomoea) , 5 stuks, kwamen perfect aan. Nog prima vochtige aardeen geheel onbeschadigd. Duidelijke plantinstructies ook. Het zijn snelle groeiers, maar na 5 dagen al duidelijke groei/uitlopers. Ik ga hier zeker vaker bestellen in de toekomst,

Ik heb mijn lievelingsbloemen voor de tuin gekocht pioen en ze zijn goed verzorgd en verpakt aangekomen top

Heel mooi verpakt

Heel netjes verpakt en mooie planten.

Goed verpakt

12 lewisia planten besteld, 10 al mooi in bloei en goede kluit / kwaliteit 1 afwijkende kleur (wit) en een klein en dorrig

Gewoon goed

Bestelde planten werden de volgende dag al afgeleverd in een perfecte verpakking. Zeer tevreden en ga weer bestellen.

Goed verpakt, goede prijs. Snel reactie op vraag maar lange levering

Na een week nog niets gehoord. Mailtje gestuurd, toen direct contact en zou het in 2 leveringen geleverd worden, er was een onderdeel niet op voorraad. Daarna verlopen zoals afgesproken en goed verpakt

Mooie bloempotten. Redelijke prijs. Snelle levering.

Mooie bloempotten. Redelijke prijs. Snelle levering.

een plant was kapot en in slecht conditie

een plant was kapot en in slecht conditie

Niet zo goed

Bij ontvangst ge roken takje en kleiner dan verwacht

Kwaliteit en service voor een mooie prijs!

Onlangs een aantal bloempotten besteld. Vergeleken met andere aanbieders, Home Meets Nature was de goedkoopste. Aankoop was binnen een week in huis (ondanks de covid toestanden).

Top planten en goed verpakt voor de verzending

Planten zijn snel gelkeverd, zien er pefect uit. Ik ben blij

Uitstekend!!

Heel mooie en verzorgde planten..en super verpakt.Ik ben fan!

Heel goed, Fijne en heldere website, en een overzichtelijke hoeveelheid aantal planten. Goede levering, en goed verpakt planten zien er mooi uit en doen het prima! Mijn complimenten.

snel geleverd

Het duurde lang voor de bloempotten die ik besteld had geleverd werden. Mail gestuurd en nog dezelfde dag kreeg ik antwoord. Ik was vergeten de bestelling af te ronden. Dit gedaan en betaald en na twee dagen had ik de potten binnen.

Het zijn half dode mini stekjes ipv kleine boompjes

Het zijn half dode mini stekjes ipv kleine boompjes

Prima en snelle service!

Er ging helaas van alles mis, maar ik kreeg telkens direct een reactie en het werd keurig opgelost!!

De levertijd duurde iets langer. Toen ik hierover een mail stuurde kreeg ik meteen een duidelijk antwoord en uitleg waarom het langer duurde. Het pakket (2 vazen) waren zeer zorgvuldig verpakt. Ze zijn prachtig overigens

Super mooie boompjes

Helemaal tevreden, super mooie boompjes :)

Mooie planten. Vers. Snelle levering. Prijs kwaliteit is ok.

Goed verpakt

Op zich prima hoor. De pot was goed verpakt, moest m wel schoonmaken, ofwel heeft even in n magazijn of zo gestaan. Verder oke

Uiteindelijk kwam alles goed

Prachtige grote planten in goede conditie, goed verpakt geleverd. In eerste instantie ging er iets mis met een deel van de levering en haperde de communicatie. Gelukkig werd dit wel uiteindelijk wel goed opgepakt en werd alles, met de nodige vertraging, geleverd.

Wat je besteld krijg je ook!

Ben super blij met mijn bestelling en contact met klantenservice was zeer goed. Zal zeker de site aanbevelen aan anderen.

Boomgaardspad 4

2671LZ Naaldwijk