Goed geholpen qua service, goede kwaliteit planten, prima

perfect

goede orderpvolging, planten zijn cagoede kwaliteit en de verpakking was super

Onduidelijke bestel mogelijkheden

Naar mijn weten alleen leverbare producten besteld, bij levering miste er wat, na mail kreeg ik het antwoord dat het niet leverbaar was! Stond er echt niet bij tijdens bestellen . Ander product zag er uitgebloeid uit ! Hopelijk trekt het bij , rest van bestelling was in orde

Planten werden netjes geleverd in doos. Goed verpakt. Plantjes leken wat slecht eruit te zien, maar dat blijkt door de koelcel te komen waarin ze hadden gestaan. Ze knapten na een paar dagen op.

Goed: Overzichtelijke website en goede bezorging.

+ Overzichtelijke website + Mooie producten + Goede prijs

Goede en snelle service

Planten zijn perfect. Helaas was de bestelling niet compleet, maar ontbrekende planten zijn binnen twee werkdagen nageleverd. Super geregeld. Volgende bestelling wordt zeker gedaan.

Goed materiaal.

Goed en snel bezorgt. Goed verpakt. Mooi materiaal.

Prima planten.

Zie boven

Alles prima

Snelle levering Goede producten

Goede service.

Na een aanvankelijk verkeerde bestelling werden de juiste fruitbomen alsnog en uit eigen initiatief nageleverd.

Snelle levering goed verpakt

Kwamen snel binnen in stevige verpakking. Jammer dat de planten wel heel klein zijn Eerste keer dat ik planten heb besteld maar zal dit zeker vaker gaan doen!

Geen goede ervaring

De tabaksplant die ik ontvangen heb heeft schimmel of is aangetast door iets anders. Daarbij waren vele bladeren erg beschadigd. Daarover heb ik een mail gestuurd de dag van ontvangst. Dit is inmiddels een week geleden en heb geen reactie gehad. De vlinderstruiken die tevens had besteld waren ook beschadigd. De kwaliteit planten is dus niet erg goed en de service vind ik slecht, aangezien er niet wordt gereageerd.

Voor herhaling vatbaar

Zocht al even een speciaal soort plantje,kon het in tuincentra's niet vinden maar bij home meets nature wel

Planten zaten goed verpakt. Snel geleverd en op het eerste gezicht van goede kwaliteit

Redelijk

Mooie en stevige verpakking en voor het transport goed bewaterd . De plantjes zijn wel aan de kleine kant. Helaas had ik tussen mijn bestelling ook een heel treurig en nauwelijks levend exemplaar. Hierover gemaild. Ii kreeg netjes een reactie waarin werd aangegeven dat zij een nieuwe zouden zenden als het plantje binnen 2 weken dood zou gaan. Gelukkig is hij bij getrokken maar ik had als consument iets meer verwacht.

snelle levering en goede verpakking

door de snelle levering en goede verpakking kan er geen schade ontstaan aan het plantmateriaal

Snel en voordelig

Snelle deal gemaakt voor een mooie plant. Geen probleem om deze snel op te halen.

Fuchia's besteld, eerst gemaild of ze een bepaalde soort verkochten, een keurige mail terug gekregen, en besteld, met een paar dagen kwamen ze keurig verpakt aan en ze doen het goed! Aanrader dus deze firma!

Misleidende koop

Ik heb een bestelling binnen gekregen met planten in slechte conditie en niet hetzelfde als wat op de website staat. Vervolgens een bericht hierover gestuurd naar de klantenservice en tot heden geen reactie gehad.

Snelle levering, kwaliteit mager.

Levering was prima en netjes. Kwaliteit van de kluit van de boompjes was zwak. Ik hoop dat ze het gaan overleven.

Snelle reactie op vragen, supersnelle verzending nog net voor 't weekend en uitstekende kwaliteit.

Prima, goede communicatie, goede levering

De Elho buitenpotten in het weekend besteld. Zouden met twee dagen geleverd worden. Voorraad bleek op na afhandeling order, nieuwe voorraad zou 4 dagen later binnenkomen en levering zou zsm plaatsvinden. Keurig van op de hoogte gehouden per mail. Uiteindelijk zaterdags geleverd (nog voorzien van stickers waar op stond “direct uitleveren!!!” Gaf mij het gevoel dat men de klant centraal heeft staan en dat bij binnenkomst de potten vrijwel direct doorgestuurd zijn om ons z.s.m. te leveren.

geweldig

Ik had nog nooit mijn planten online besteld maar dit jaar wilde ik het toch proberen .Ik wist niet hoe de hang petunia's zouden aankomen. met of zonder bloemen. Ik was blij verrast dat ze super goed waren verpakt en bloemen hadden.Ik vond het ook een hele slimme manier van verpakken , Ik had dit nog nooit gezien . Ik raad het iedereen aan . Ik ben super blij dat ik ze hier besteld heb en in deze tijd waren ze toch snel bezorgd.

Snelle levering en super service

Makkelijk om te bestellen. Bestelling werd persoonlijk geleverd omdat ik in de buurt woon en ook nog eens heel snel. Super service. Mooie planten, zijn zoals ze worden omschreven.

Boomgaardspad 4

2671LZ Naaldwijk