Prachtige planten, perfect verpakt en snel geleverd🌞

Super goed

mooie planten tegen ene goede prijs

toen reactie over de bezorgtermijn uitbleef en ik contact had opgenomen, kwamen de planten snel en ik ben tevreden met de planten.

Netjes verpakt en snelle service

Heel blij met de betaalbare plantjes voor in de tuin!

Netjes verpakt,plantjes gezond en zag er mooi uit Snelle levering Zeer tevreden!!!!

Snel en goed

Keurig verpakt, snel binnen en perfect, niet al uitgebloeid ofzo. Niet duur bovendien. Top!

top++++++++

zeer snel geleverd top men pasen kon niet beter zijn

Super snelle correct levering van mooi verpakte planten.

Ik heb al veel online besteld maar planten vond ik altijd gek, die wil ik zelf zien. Maar in deze tijd dacht ik..doe maar. En geen enkel moment spijt. Hele mooie plantjes goed verpakt en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Verwachtingen zijn volledig waargemaakt.

Ondanks deze drukke tijd van online shoppen heeft Home meets nature een snelle en perfect verzorgde levering weten te bewerkstelligen. De producten zijn zeer goed verpakt tegen beschadiging en voldoen volledig aan de verwachtingen zoals op de site wordt gesuggereerd. Top 👍

Prachtig verpakt

5 stuks palmgras besteld. Gezonde planten en mooi verpakt. En snel bezorgd.

Mooie planten, goede prijs!

Snelle levering, zelfs in deze tijd. Planten stevig en netjes verpakt. Erg tevreden.

Fris en gezonde plant

Iets langer moeten wachten dan gebruikelijk,omdat het extra druk was. Maar zeer tevreden van het product. Mooie gezonde plant en was zeer goed verpakt. Zeker aan te raden.

Snelle levering goede kwaliteit

Goed product schoonmoeder is er blij mee als voedsel supplement het is wel duur.

Geweldige service

Bijzonder klantvriendelijk

Heel snel geleverd, heel goed verpakt. Planten zijn van goede kwaliteit. Heel tevreden met deze aankoop.

Leuke site

Leuke site snel besteld en netjes bezorgd ga zo door

Super service

Fijne makkelijke site, bestelling en bezorging ging snel. Bij ontvangst alles heel netjes verpakt.

Niks mis mee

Ontzettend snelle levering en de plantjes kwamen top verpakt bij ons aan.

Top webshop

Ik bestel ieder jaar planten bij home meets nature. De website beschrijft de producten uitgebreid, de kwaliteit van de planten is steeds top, de plantjes zijn veilig ingepakt en ze leveren snel. Wat kan je als klant nog meer wensen?

Lengte klopt, maar de pruik had ik iets groter verwacht. Nu wachten op groei, maar ben erg blij met mijn tabaksplant 👍🏼

Mooie plantjes en netjes verpakt

Snelle levering en mooie plantjes

Prima producten maar kleiner dan voorgesteld

Toen de doos kwam en ik wist dat er 5 planten in zouden zitten was ik een beetje teleurgesteld. Ik zou dus geen tweede keer via internet planten bestellen. Verder kwaliteit producten voor zover goed. Verhouding kwaliteit prijs ook goed

Super tevreden met de planten

Mooie planten, snel geleverd en goed verpakt en niet duur.

Slechte kwaliteit plantjes

Had een aantal kleine plantjes besteld, goedkoop, goed verpakt en snelle levering. De kwaliteit van de ontvangen planten viel wel tegen en zou ik zeer laag noemen. Zeker geen examplaren die ik in een winkel meegenomen zou hebben.

Mooie grote bloempot besteld (Capi lux bol). Bij ontvangst bleef dat de pot gebarsten was (onbruikbaar). Na verzenden van een mail met foto, werd mij gelijk een nieuwe pot toegezonden. Pot was toen extra goed ingepakt. Top.

Gewoon Goed!

Snelle levering, producten zijn zoals afgebeeld en super voordelige prijs.

Boomgaardspad 4

2671LZ Naaldwijk