Niet bestellen, leveren niet, geld kwijt
Goede nazorg mocht nieuw plantjes uitzoeken. En heb nog kadootje gekregen. Goede service achteraf.
Originele beoordeling
Heb 10 kiwibes plantjes besteld. Ik heb 10 gewone kiwi planten gekregen. Die niet winterhard zijn tot -5. Heb een mail gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd kreeg alleen een mail om het bedrijf te beoordelen. Hoop dat ik via deze weg misschien een antwoord krijgt.
Bestelling gedaan en was prima geregeld. Zeker aan te bevelen.
Super goede mailwisseling vooraf en top verzending. Plant goed verpakt, nauwelijks bladschade.
Goed wat ik besteld had kwam binnen de afgesproken tijd en het was goed prima dus
Helaas te laat de reviews gelezen. Wat je ook doet bestel niet bij dit frauduleuze bedrijf. Er wordt niet geleverd, je kunt geen contact met ze krijgen (er wordt gewoonweg niet opgenomen en het bedrijfsnummer is afgesloten), kortom je bent je geld kwijt.
Bestelling niet ontvangen, geen reactie van klantenservice, geld dus kwijt. Stelletje laaielichters zijn het
2 stenen bloempotten besteld...prima verpakt, snel geleverd en nog heel!
Zaterdag besteld en de volgende zaterdag geleverd. Plant ziet er heel mooi uit, echt heel tevreden! Zit mooi in het blad en vorm en hoogte voldoen aan de verwachting. Enige nadeel dat de levertermijn niet heel duidelijk was dus voor de zekerheid woensdag mailtje gestuurd wat de verwachte leverdatum was. Dag erna keurig reactie terug. Track en tracé gaf wel erg ruime bezorgtijd tussen 10:00 en 18:00 uur.
28 Juli heb ik een bestelling geplaatst voor een artikel wat binnen 1-3 werkdagen gdleverd zou moeten worden. Echter was deze na een week niet binnen. Hierna heb ik een informerende mail gestuurd om te vragen wanneer de bestelling is te verwachten i.v.m. vakantie. Ook nu, een week later, nog steeds geen reactie of verzending van het product. Slechte service, niet bekend of en wanneer het product gaat aankomen. Door gebrek aan communicatie geef ik 0.5 ster.
Twee weken geleden iets besteld. Gevraagd waar mijn bestelling bleef. Niets ontvangen en geen antwoord tot nu toe. Ondertussen is er contact geweest en heb ik mijn geld terug.
Originele beoordeling
Niet bereikbaar en reageren niet op mail. Volgens de track en trace zijn mijn planten bezorgd, maar ik was op die tijd niet eens thuis. Ook geen bericht in de bus waar het eventueel afgeleverd zou kunnen zijn en ook niemand van de buren heeft mijn pakket in ontvangst genomen. Als verschillende mails gestuurd, maar helaas geen reactie.
zie boven, nog nooit iets besteld bij mijn weten.
Order nummer: 33247 Mijn bestelling: Capi Nature ovale pot, rib III, ivoor 33 cm is nooit geleverd. Verder wordt er helemaal niet gereageerd op de 3 e-mails die ik heb verstuurd. Ook 2 keer het telefoon nummer: ingesproken. Maar ook daarover geen reactie ontvangen. Kortom 13 juni een bestelling geplaatst en betaald en ik kan helemaal geen contact krijgen met jullie. Willen jullie met mij contact opnemen a.u.b. Zodat als jullie niet kunnen leveren dat jullie mijn geld dan terug storten. Ook vind ik jet erg vervelend dat jullie wel een mobiel nummer op jullie site: home Meets nature zetten maar dat als je dat nummer belt dat je dan alleen maar kan inspreken en het nummer niet over gaat. Oftewel jullie wekken de indruk telefonisch bereikbaar te zijn maar zijn dat dus niet. Ook vreemd dat jullie niet op e-mails reageren. Zeer slechte service en het lijkt zo wel oplichting. Het is nu 13 dagen geleden en heb mijn bestelling nog steeds niet binnen. Graag het bedrag terug storten op mijn rekening!
Als je weet dat iets per dhl verstuurd wordt moet je een gooi en smijt bestendige verpakking hebben. De doos die ik ontving was beschadigd en de plantjes en de aarde zaten niet meer in de potjes.
Vervelend om te horen dat de plantjes beschadigd zijn het transport. In principe zijn de showdoosjes prima geschikt om vervoerd te worden via de diverse pakketdiensten. Had u na de levering even aan de bel getrokken hadden wij kunnen kijken naar een nieuwe levering of iets dergelijks. Met vriendelijke groet, Timothy le Duc
Het bestelde product is kapot geleverd. Het was ingewikkeld om contact te krijgen en ook daarna werd geen opvolging gegeven bij gemaakte afspraken. Uiteindelijk is het kapot geleverde artikel wel vervangen, maar het heeft ongeveer 3 weken geduurd
Originele beoordeling
Het bestelde product is kapot geleverd. Meteen een mail over gestuurd, maar nog geen reactie op gehad. Er is geen andere mogelijkheid tot contact dan per mail, dus onzekerheid of mijn probleem opgelost wordt.
Geweldig geregeld en prachtige planten
Plantjes super verpakt en van kwaliteit.
Mooie goed in het blad zittende planten.Keurig verpakt zonder enige beschadigingen. Dus ik ben dik tevreden.
DE BESTELLING DIE IK GE PLAATST, PRIMA AFGEHANDELD EN ZORGVULDIG VERPAKT, KOOM DAAR ZEKER NOG EEN X TERUG
Jullie leveren een goede snelle service meteen prima prijs- kwaliteit verhouding, dus ik ben een tevreden klant!
ik wilde iets bij deze bedrijf bestellen maar met de einde afrekening het kwam veel andere (euro) extras dus niet te vertrouwen!!!
Goede website met leuke spullen. Bestelling gaat makkelijk. Communi actie via email verloopt prima. En een snelle levering. Spullen zijn goed verpakt. Al met al is alles prima verlopen.
Nu al ruim twee weken wachtend op mijn bestelling. Contact met de klantenservice is niet mogelijk, telefonisch zijn ze niet bereikbaar en er wordt niet gereageerd op de mail. Ik vraag mezelf af of mijn bestelling überhaupt nog komt.
De plantjes waren netjes en zorgvuldig verpakt, en de volgende dag had ik ze al in huis
Boomgaardspad 4
2671LZ Naaldwijk