Pluspunten
Vriendelijke website, vriendelijk te woord gestaan
Verbeterpuntengeen idee, moet nog blijken na de vakantie?
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
goede en makkelijke website. Na een vraag gesteld te hebben aan jullie kreeg ik heel snel en vriendelijk antwoord. Ik voel me hier thuis.
Verbeterpuntenik vind het eenouder aanbod in Nederland wat weinig en sommige zijn ook heel duur. Eenouders hebben meestal niet zo veel geld voor een vakantie.
Hallo Christa, heel fijn dat je ons je mening laat weten. We zijn voortdurend op zoek naar goedkope vakanties voor alleenstaande ouders. Probleem is dat ook eenouders in het hoogseizoen op vakantie gaan en de prijzen juist in die weken veelal heel hoog zijn. Gelukkig zijn er ook wel een aantal goedkope kampeervakanties in Nederland en België beschikbaar en kampeermogelijkheden waar je met een eigen tent of caravan kunt komen, die je misschien kunt lenen. We zullen je raad ter harte nemen en bedanken je hartelijk. Met hartelijke groet, het team van Eenoudervakantiegids.nl
Pluspunten
duidelijke website helder overzicht van de kosten
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te boeken. Je weet waar je aan toe bent wat betreft de totaalsom.
Pluspunten
Snelle en duidelijke reactie op gestelde vragen per mail. Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon. We hebben er zin in!
Pluspunten
Snel en toegankelijke boeking Vlotte reactie op mail, zelfs op zondag
VerbeterpuntenMeer en betere foto's van accommodatie en omgeving/pistes Informatie over de pistes
Hallo Guido, hartelijk dank voor je reactie en je verbeterpunten. Op 26 januari is onze nieuwe website live gegaan en als het goed is, zouden jouw verbeterpunten daarmee opgelost moeten zijn. We hebben betere foto's toegevoegd en er is bij de wintersport vakanties nu veel informatie over het skigebied. We hopen dat je er zo ook blij mee bent en anders horen wij het graag weer. Met hartelijke groet, het team van Eenoudervakantiegids.nl
Pluspunten
Prima contact met medewerkers, ik hoop de werkelijke vakantie net zo goed gaat verlopen!
VerbeterpuntenNog niet......
Pluspunten
5 sterren
Pluspunten
Leuke site. Heb net geboekt. Ben benieuwd, maar heb er veel zin in. Duidelijke site, ik kon snel vinden wat ik wilde
VerbeterpuntenTot nu toe nog niks.
Pluspunten
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Pluspunten
- service - enthousiaste reisbegeleiding
Dank voor het nemen van de moeite om een review voor ons te plaatsen. Dat waarderen wij zeer! Ons team wenst je een hele fijne vakantie.
Pluspunten
Tot nu toe is mijn ervaring dat de medewerkers van dit bedrijf erg klantvriendelijk zijn.
VerbeterpuntenNog niks kunnen ontdekken.
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie een review. Dat waarderen wij zeer! Ons team wenst je een hele fijne vakantie.
Pluspunten
Persoonlijk, vertrouwd, professioneel
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Dat waarderen wij zeer! Ons team wenst je een hele fijne vakantie. Met vriendelijke groet, het team van Eenoudervakantiegids.nl Rineke
Pluspunten
Uiterst vriendelijk.
Pluspunten
Heldere site met voldoende info
VerbeterpuntenAls de gelden automatisch aanvullen (adres) gaat t sneller
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review en de zinvolle feedback. Daar gaan we zeker aandacht aan besteden. Ons team wenst je een hele fijne vakantie. Met vriendelijke groet, het team van Eenoudervakantiegids.nl Rineke
Pluspunten
Goed verzorgd, overzichtelijk. Geeft vertrouwen en denkt mee met de alleenstaande ouder. Ben reuze benieuwd naar de vakantie!
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn wanneer de temperatuur op dit moment op die plek kan worden getoond. Vermelding van reacties van ervaren reizigers en/ of beoordeling zou ook prettig kunnen zijn.
Beste Linda, Hartelijk dank voor je verbeterpunten. Op een punt kunnen we je met onze nieuwe site direct tegemoet komen; de ervaringen van andere eenouders. Die zullen we vanaf de nieuwe website verzamelen en plaatsen. De temperatuur ter plaatse kan technisch gezien wel getoond worden, maar dat is dan altijd de actuele temperatuur op de dag van vandaag, niet als je er op vakantie bent. We denken hier nog over na. Met hartelijke groet, Het team van Eenoudervakantiegids.nl
Pluspunten
Goede website, gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
overzichtelijk. Makkelijk en snel in te vullen formulier voor boeking. Duidelijk en geen achter deurtjes.
Pluspunten
Duidelijke informatie en via mail zijn andere vragen snel beantwoord.
Pluspunten
Overzichtelijk, helder en makkelijk te boeken. Telefonisch zeer behulpzaam. Niet te duur
VerbeterpuntenGraag opstap plaatsen in het noorden
Pluspunten
Goede verzameling van alle beschikbare vakanties
Pluspunten
Prima site, alles duidelijk. Boeken ging soepel en snel.
VerbeterpuntenGeen...
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk in te vullen, vragen worden snel beantwoord.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA