Pluspunten

binnen 12 uur reactie op mijn mail, verder nog geen ervaring. Maar o.b.v. de website en reactie van de mail al wel meteen een goed gevoel.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

duidelijke informatie

boeking vond ik een beetje omslachtig moest alle kinderen van de kinderen opnieuw invullen voor alle 3

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Enorme keuze aan activiteiten type vakanties en accomedaties van camperen tot luxe verblijven

Helaas is hapert het programma bij het invullen als je cijfers gebruikt, wellicht alleen bij tablets maar alleen een volhouder gaat door de ander verlaat de site, dus klantenderving

• Kwaliteit

Pluspunten

Website is overzichtelijk en duidelijk, aansprekende teksten. Boekingen gaan vlot en makkelijk. Fijn dat sommige zaken optioneel zijn ipv verplicht (bijv. lakenpakken of activiteit)

Het is handig als in het resultatenoverzicht van een zoekopdracht meteen alle nog beschikbare vertrekdata zijn opgenomen. Nu staat er een eerste en een laatste datum, maar soms waren alleen die nog beschikbaar en niet de tussenliggende data.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke site zonder poespas

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk en veel keuze mogelijkheden. Als de vakantie bevalt zal ik dit in de toekomst zeker vaker doen

de informatie over de ingerichte tent is zeer summier. Dit zou voor mij wel uitgebreider mogen. Ik heb uiteindelijk zelf gebeld met de camping voor nadere informatie en ben daar zeer vriendelijk te woord gestaan. Echt top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijke overzichtelijke site

keuze om eerst een datum te kiezen en dan een overzicht wat vrij is.

• Kwaliteit

Pluspunten

snel en degelijk antwoord op vragen per mail ! maar voor de rest kan ik kwaliteit en betrouwbaarheid pas beoordelen als de reis heeft plaatsgevonden...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Directe terugkoppeling met uitgebreid advies en vriendelijk te woord gestaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk zoeken, interessant geschreven informatie, fijn dat de volledige afwikkeling achteraf geschiedt.

Het zou handig zijn als de foto's verschijnen zonder klik, gewoon wanneer de cursor erop staat. Het verspringen van de foto's is lichtelijk storend. Bij de zoekfunctie kon ik bij vakantieduur geen vakanties van 3 weken vinden, jammer, dus koos ik voor de vakantie die daar het dichtst in de buurt kwam: 17 dagen. Helaas was de enige keuze 15-17 dagen en daardoor moest ik elke mogelijke vakantie openen om te zien of 17 dagen er ook tussen zat.

Pluspunten

Zeer bereikbaar, super vriendelijk zowel per telefoon als email.

Bij de kinderen vd medereizigers vermelden of het meisjes of jongens zijn. Mijn dochter van bijna 12 vindt dit belangrijk ....

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

duidelijk boekingsproces

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Informatief en leuke vakanties

Andere zoekinstellingen inrichten zoals: zoeken op vertrekperiodes en weken en beschikbaarheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke betaalbare vakanties. Persoonlijke benadering in emails.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke toelichting tbv de vakantie en de activiteiten

Invulvelden als ze ingevuld zijn vasthouden zodat je niet alles opnieuw hoeft te typen als je datum of wat dan ook wilt aanpassen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website maar omdat ie het even niet goed deed heb ik via een e-mail contact gevraagd. Een medewerkster belde mij bijna direct terug. Heel goed te woord gestaan en ter compensatie zakgeld gekregen. Hartstikke leuk.

Verbeter de website, ik kon niet vergelijken tussen de Coco Sweet en de blokhut voor camping Olympia Remouchamps.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke website, goed overzicht van de kosten en makkelijk te boeken

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Reactie op vragen is snel, en het aanbieden om mee te helpen met het zoeken naar een goede vakantiebestemming is ook prettig.

Nog geen!

• Kwaliteit

Pluspunten

Tot nu toe erg goed, leuk en vooral fijn als alleenstaande ouder op deze manir geinformeerd te worden. Geeft me vertrouwen dat ik een juiste keuze maak en dat het een leuke vakantie wordt.

Niet helemaal duidelijk hoe het met vervoer is geregeld. Ik wacht dat even af.

Almystraat 14

5061 PA Oisterwijk

085-9022002

Over Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantiegids.nl is een Nederlandse online gids en platform dat zich richt op het aanbieden van vakanties en reizen voor alleenstaande ouders met kinderen. Het platform biedt informatie over geschikte bestemmingen, reisorganisaties, vakantiewoningen, groepsreizen en activiteiten die speciaal gericht zijn op eenoudergezinnen. Eenoudervakantiegids.nl richt zich op het creëren van een zorgeloze vakantie-ervaring voor alleenstaande ouders, met een focus op gezinsvriendelijke opties, flexibiliteit en het bevorderen van verbondenheid en ontspanning.