Fijne website.

Ik heb lang getwijfeld om alleen op vakantie te gaan, maar door de website en de info toch snel overstag gegaan.

Zeer behulpzaam en meedenkend,

Ik twijfelde of wij wel konden boeken omdat mijn dochter een streng dieet moet volgen. Maar door het meedenken en navragen heb ik er vertrouwen in dat alles goed komt.

Duidelijke website

Fijn dat er bij staat welke personen er nog meer mee gaan

leuk! Ik ben benieuwd

Ik ben nog niet met Eenoudervakantiegids.nl op vakantie geweest, maar een paar vriendinnen van mij wel en die waren dik tevreden! Dus vandaar dat ik het ook eens ga proberen... De site is in elk geval supermakkelijk en overzichtelijk! We hebben er zin in

Zeer duidelijke beschrijving en fijn om te weten wie er nog meer meegaat.

Hoi Team Eenoudervakantiegids, Voor de eerste keer heb ik een eenoudervakantie geboekt. Jullie service & website is voor mij heel duidelijk en beschrijft ook de mogelijkheden welke ter plekke ondernomen kunnen worden. Daarbij vind ik het zeer prettig om te kunnen zien waaruit het gezelschap bestaat, m.b.t. de leeftijden. Voor mij is het heel belangrijk dat mijn dochter van 11, een leuke tijd met leeftijdsgenootjes kan hebben. Het boekingsproces is zeer eenvoudig. Dus chapo voor alles. Ik ga er dan ook vanuit dat onze vakantie net zo prettig en mooi is. Groetjes Marisanne en Harold

vlotte boeking

Boeking verliep vlot , en bevestiging dadelijk via mail ontvangen.

Ik heb eerder geboekt, geweldig gehad

Nooit zo makkelijk en snel een vakantie geboekt!

Lekker automatisch invullen, super handig. Het systeem herkende heel snel mijn gegevens door een eerdere boeking. Ook heel mooi dat je op voorhand al de groepssamenstelling kunt zien. Belangrijk voor mijn kinderen dat ze qua leeftijd ook aansluiting kunnen vinden. Al met la mooi systeem.

Hele vlotte service

Alles is heel duidelijk en toegankelijk omschreven, ik vond alle info vlot terug en het boekingsproces ging heel snel. Een heel aangename ervaring dus!

Een helder overzicht van alle reizen.

Je krijgt al xin om te vertrekken als je alles leest. Door de schschillende kopjes bij de reus krijg je een goed beeld van de vakantie. Fijn dat je al globaal kunt zien hoe het gezelschap is samengesteld.

Begrip, kennis en geduld

Ik ben enorm fijn geholpen door verschillende medewerkers. Er waren nogal wat vragen die ik had over de vakantie die ik eventueel zou boeken. Daar werd met veel geduld, begrip en kennis van zaken op gereageerd. Het maken van de boeking was daarna in een paar klikken gedaan.

Makkelijk te boeken en altijd goed verzorgde vakanties!

duidelijk en makkelijk te boeken

duidelijk en makkelijk te boeken

Helder en aantrekkelijke beschreven

Zoekfunctie werkt goed, heldere lay out, heldere texten

Prima, maar niet alles werkt

Was een prima en gemakkelijke site om mee te boeken, maar invoeren van een huisnummer zoals 1-E werkt niet / niet toegestaan. Dat is wel lastig, gezien nummer 1 niet bestaat in mijn voorbeeld. Ik heb dat nu anders moeten oplossen.

Snel goed overzichtelijk

Een duidelijk omschreven overzichtelijke website, waarop je alles in 1 oogopslag kan zien en vinden. Ik ga met mijn dochtertje met de trein en had daar nog wat vragen over, via de mail kreeg ik binnen 24 uur daar antwoord op, dat was heel fijn. Door deze website en service geeft deze organisatie mij een goed en vetrouwd gevoel om als alleenstaande moeder mee op vakantie te gaan.

Overzichtelijke site en informatie over de deelnemers en leeftijd kinderen

Ik heb de datum gekozen naar aanleiding van de leeftijd van de kinderen die in deze week aanwezig zijn. Heel prettig om die voorinformatie te hebben, zodat ik zeker weet dat de kinderen die komen niet allemaal veel ouder zijn dan mijn zoon. Nu weet ik zeker dat hij vriendjes/vriendinnetjes gaat krijgen. zodat het een top vakantie wordt.

Heel makkelijk en overzichtelijk

fijn dat er ook reizen zijn voor alleen staande ouders. en de prijs is ook helemaal niet slecht...

Overzichtelijk en makkelijk te boeken

Ik ben al 2x eerder via deze site op vakantie geweest en dat ik me goed bevallen: van het boeken zelf tot en met de vakantie.

De site is super overzichtelijk, krijg het idee dat ik als 1 warme familie op vakantie ga

ik ga voor het eerst als alleenstaande ouder op vakantie, en vind dit best wel een ding, heb verschillende websites bezocht, maar toen ik op deze website kwam, had ik er meteen een goed gevoel bij, duidelijk, overzichtelijk, goed verhaal over wat je kunt verwachten, en dat verhaal zorgde er ook voor dat ik nu al zin heb in de vakantie! ik denk dat mijn mannen en ik een hele leuke week gaan hebben!

duidelijk en overzichtelijk

snelle reacties op vragen

Fijne, duidelijke en overzichtelijke manier van een vakantie zoeken en boeken

Toen ik op google intikte dat ik een alleenstaande oudervakantie wilde boeken kwam ik al snel uit op Eenoudervakantiegids.nl. Hier was heel helder waar ik uit kon kiezen. Ik vulde mijn voorkeuren in en kwam direct waar ik wilde zijn. Ik kon kiezen uit meerdere vakanties en verschillende verblijfsmogelijkheden. Alles werd heel uitgebreid, helder en duidelijk geformuleerd en alles was me duidelijk. De site werkte snel en ik heb eigenlijk binnen een half uur mijn keuze kunnen maken en dit ook gelijk kunnen boeken. De bevestiging na de tijd kwam ook direct en deze kon ik ook downloaden. Fijn hoe alles makkelijk verliep.

Heel snel en netjes geholpen. Had wat vragen gesteld via wats App vanwege het reserveren en boeken. Snel antwoord gekregen en leuk benaderd!

Fantastische camping

Ik boek al 5 jaar via deze site onze vakantie naar camping 't Zand en ik vind het een geweldige uitvinding! Mijn eerste jaar was ik wat terughoudend, want ik voelde er niet zoveel voor om tussen allemaal alleenstaande ouders te zitten, maar het is me echt goed bevallen! De kinderen vinden snel aansluiting met de andere kinderen op het veld en de ouders laten iedereen in hun waarde, maar staan wel klaar voor elkaar mocht dat nodig zijn.

Uitstekend aanbod

Ik heb alleen dw ervaring met website, boeken en klantencontact. Vakantie moet nog komen maar tot heden ben ik zeer tevreden.

Almystraat 14

5061 PA Oisterwijk

085-9022002

Over Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantiegids.nl is een Nederlandse online gids en platform dat zich richt op het aanbieden van vakanties en reizen voor alleenstaande ouders met kinderen. Het platform biedt informatie over geschikte bestemmingen, reisorganisaties, vakantiewoningen, groepsreizen en activiteiten die speciaal gericht zijn op eenoudergezinnen. Eenoudervakantiegids.nl richt zich op het creëren van een zorgeloze vakantie-ervaring voor alleenstaande ouders, met een focus op gezinsvriendelijke opties, flexibiliteit en het bevorderen van verbondenheid en ontspanning.