Pluspunten

mooi compleet overzicht van het aanbod

Pluspunten

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad, duidelijke boeking en ook makkelijk telefonisch te bereiken... en heel vriendelijk en behulpzaam.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Leuk concept, actieve vakanties, gericht op verbinden

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijker website

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

de website is duidelijk, volledig en werkt prima! de boeking is alvast perfect verlopen!

• Kwaliteit

Pluspunten

vriendelijke mensen aan de telefoon, attent in reageren meedenkend naar een oplossing

• Kwaliteit

Pluspunten

Zeer duidelijke omschrijving van locatie en welke mogelijkheden qua daginvulling. Ook fijn dat er expliciet bij is gezet dat het voor de kleinere kinderen heel erg leuk is, dit trok mij over de drempel. Dat het aantal inschrijvingen met leeftijden erbij is geschreven vind ik een enorm plus punt, nu zie ik dat er ook wat mensen zijn die redelijk in de buurt komen van mijn eigen leeftijd.

Tot op heden, geen

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke uitleg en overzichtelijk. leuk dat je leeftijden van het reisgezelschap kunt zien

• Kwaliteit

Pluspunten

netjes te woord gestaan aan de telefoon

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Moet ik nog achter komen. telefonisch contact was prettig.

Op de site staat dat het een éénouder vakantie is en geen single vakantie, Ik belde het tel.nr van de website voor vragen over de eenouder vakantie en er werd opgenomen met single vakantie. beetje verwarrend waardoor ik ben gaan twijfelen om wel te boeken want ik was niet opzoek naar een single vakantie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

overzichtelijke, professionele website. Alle informatie kunnen vinden.

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Overzichtelijk, geeft snel antwoord zowel per e-mail als telefonisch, bereikbaar (bij vragen). Ik ben nog niet op vakantie dus kan niet beoordeel op de kwaliteit van de vakantie - maar de eerste indruk is goed.

Het zou fijn zijn als er inzicht in welke extra kosten er zijn zoals toeristenbelasting als onderdeel van de einde prijs (ook als het ter plekke wordt betaald) zo heb je gelijk een all-in prijsoverzicht. Verder geen opmerkelijk verbeterpunten.

Pluspunten

ik vind de website heel goed in elkaar zitten verder nog geen enkele ervaring dit is mijn eerste vakantie alleen met de kinderen. Ik hoop dat mijn verwachtingen waar worden gemaakt. ik heb er wel heel veel zin in.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles is duidelijk en overzichtelijk

Niet

Pluspunten

Zeer behulpzaam en klantgericht.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Overzichtelijke site

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel overzichtelijke site en breed aanbod aan eenouder vakanties

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De site is super duidelijk. Het telefonisch contact was super vriendelijke en ze kon mij goed helpen. Na het telefoongesprek heb ik gelijk geboekt. De boeking gaat makkelijk en snel gebeurt

Heb geen verbeterpunten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel fijn mail en telefonisch contact met een medewerker gehad. Aanbetaling is een probleem voor me en er is goed over nagedacht voor een oplossing. Daarbij is de reactiesnelheid erg goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overzichtelijk en duidelijk

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Hele duidelijke site met inzage in de groepsamenstelling, waardoor je nog gerichter kunt zoeken. Wij hebben er nu al zin in!

Almystraat 14

5061 PA Oisterwijk

085-9022002

Over Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantiegids.nl is een Nederlandse online gids en platform dat zich richt op het aanbieden van vakanties en reizen voor alleenstaande ouders met kinderen. Het platform biedt informatie over geschikte bestemmingen, reisorganisaties, vakantiewoningen, groepsreizen en activiteiten die speciaal gericht zijn op eenoudergezinnen. Eenoudervakantiegids.nl richt zich op het creëren van een zorgeloze vakantie-ervaring voor alleenstaande ouders, met een focus op gezinsvriendelijke opties, flexibiliteit en het bevorderen van verbondenheid en ontspanning.