Kan ik eigenlijk nog niet inschatten maar ziet er wel goed uit.
Pluspunten
Eenvoudig boekingsproces; duidelijk omschreven wat wél en níet is inbegrepen.
VerbeterpuntenBijkomende kosten, zoals liftpas, materiaalhuur en skilessen zijn niet eenvoudig te vinden op de website.
Pluspunten
De informatie op de website is goed. De medewerksters aan de telefoon duidelijk en erg behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je en geven alle informatie en denken graag met je mee.
VerbeterpuntenDe website nalopen op dubbelingen in het systeem bij de boeking. Doordat er dingen dubbel worden aangeboden is het verwarrend hoe vaak je iets moet aanklikken. De reissom kan hierdoor onnodig groter worden/lijken.
Pluspunten
Duidelijk overzicht... Makkelijk te boeken. Fijn de recensies van andere
Pluspunten
Er worden leuke vakanties aangeboden
VerbeterpuntenEr zijn steeds meer campings met een eenouderveld. Het zou fijn zijn deze ook terug te zien op de site.
Hallo Marieke, Het klopt dat er inderdaad meer campings zijn voor de eenoudervakanties in Nederland en Europa. Wij beginnen net met het aanbod online te zetten. Er komt komende weken nog veel meer bij voor Nederland en Europa. Wij hopen/verwachten dat we begin januari het complete reisaanbod online hebben staan op Eenoudervakantiegids.nl. Groetjes, team Eenoudervakantiegids.nl
Pluspunten
Zeer duidelijk! Uitnodigende teksten die de waarheid goed omschrijven!
Pluspunten
alles is goed geregeld en de reisleiding is altijd top
Verbeterpuntenmeer accommodaties in Nederland
Hallo Rietje, Op dit moment hebben wij inderdaad 1 camping in Nederland online staan. Wij hopen dat we uiterlijk begin januari het complete reisaanbod online hebben staan. Dan zijn er meer locaties in Nederland en Europa beschikbaar. Groetjes, Team Eenoudervakantiegids.nl
Pluspunten
Overzichtelijke pagina / veel info
Pluspunten
Zeer heldere en up2date informatie. Snelle reactie op een vraag via e-mail. Ik ben super benieuwd naar deze vakantie :)
Pluspunten
Leuk telefoon gesprek gehad toen ik vraag had over accommodatie
VerbeterpuntenAccommodatie klopte niet/niet duidelijk
Pluspunten
Duidelijke website met ruim aanbod en duidelijke informatie over de vakanties. Mijn eerste keer dat ik een 1-ouderreis boek, dus die vakantie-ervaring nog even afwachten, maar de recensies zijn veelbelovend.
Pluspunten
Eenoudervakantie geboekt. Groepsamenstelling klopte helemaal niet. Veel minder eenouders dan aangegeven. In de bus tussen allemaal jongeren, eenouders met kinderen werden niet bij elkaar geplaatst maar verspreid door heel de bus heen. Op de camping stond er ook een gezin en ouder stel tussen de eenouders. Kortom mooie website met goede marketing maar uiteindelijk allemaal misleidend. Beter iets meer geld uitgeven voor een betrouwbare organisatie.
VerbeterpuntenMensen niet misleiden.
Beste mijnheer Vaartman, beste Mike, in ons systeem kunnen wij op jouw naam geen geboekte eenoudervakantie vinden. Wil je contact met ons opnemen en toelichten om welke vakantie het gaat? En onder welk boekingsnummer je deze bij ons geboekt hebt? We hadden het fijn gevonden als je ons hier persoonlijk over ingelicht had. Wij kunnen geen bericht in onze mailbox van je vinden. Je kunt ons mailen op [email protected]. We horen het graag. Met vriendelijke groet, team Eenoudervakantiegids.nl.
Pluspunten
Super service.
Pluspunten
Overzichtelijke site en leuk, interessant aanbod voor eenouder gezinnen tegen acceptabele prijzen.
Bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer Tanja! Wij zijn hier heel erg blij mee! Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
veel keus, duidelijke website
Verbeterpuntenik ga voor het eerst mee dus tips komen misschien later.
Bedankt voor je complimenten. Deze beoordeling gaat inderdaad over het boekingsproces en het eventuele contact met Eenoudervakantiegids.nl. Na je vakantie krijg je ook een uitnodiging om jouw ervaring te delen over de vakantie. Wij zouden het natuurlijk leuk vinden als je die review ook wilt invullen. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Klantvriendelijk, snel reageren en oplossen
Bedankt voor je complimenten! Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Erg vriendelijk te woord gestaan door telefoon en een snelle reactie op een mail met veel vragen er in.
VerbeterpuntenDe (voorlopige) vliegtijden kunnen zien zou ik een pluspunt vinden
Hallo Leonie, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Wij proberen inderdaad de vliegtijden op de website te vermelden zodra deze bekend zijn. Bedankt voor de tip, wij zullen hier beter op gaan letten. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
goede website, snelle reacties en behulpzaam bij vragen
VerbeterpuntenIets meer informatie over rondom zaken. Ik heb bv. zelf een betere treinreis gevonden.
Hallo Patricia, bedankt voor je complimenten! We vinden het heel fijn dat je een goede treinreis hebt gevonden en gezellig meegaat! Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Makkelijke, overzichtelijke site
VerbeterpuntenEr mogen wel wat meer foto's bij de verschillende vakanties staan. En de foto's van de bungalowtent heb ik überhaupt niet kunnen vinden, jammer
Hallo Lonneke, bedankt voor je feedback. We gaan jouw tip over de foto's zeker meenemen in de groep. Wat vervelend dat je geen foto's van de bungalowtent hebt kunnen vinden. Je mag ons hier natuurlijk ook altijd over mailen zodat wij kunnen kijken of we voor de foto's kunnen zorgen. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
veel opties en diversiteit in reizen fijn om direct de eindprijzen te zien van het hele bedrag voor gezin na invullen van alle kinderen!
Verbeterpuntenwanneer ik de datum aangaf voor vertrek geeft de site nog steeds opties die voor die datum niet gelden dat is verwarrend
Hallo Danielle, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Jouw verbeterpunt gaan we hier in de groep eens bespreken. Het is inderdaad niet handig dat er reizen worden weergegeven die niet mogelijk zijn op jouw vertrekdatum. Wij hopen hier zo snel mogelijk verandering in te kunnen brengen. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Ik ben erg content met het complete overzicht, de mogelijkheden om binnen je eigen budget, behoefte en leeftijdscategorie van de kinderen te kunnen selecteren. het is ook fijn om te kunnen inzien in de samenstelling van de reeds geboekte gezinnen, zo is het gemakkelijk beoordelen of de kinderen qua leeftijd een beetje bij elkaar passen. En als ouder ben je zo vrij om juist deel te nemen aan gezamenlijke activiteiten of je heerlijk terug te trekken in je uppie ... ik vind het super! Echt een aanrader ...
Hallo Anne, wat leuk dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor deze complimenten en het mooie cijfer. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk.
Hallo Esther, bedankt voor je complimenten. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Leuke vakantie voor betaalbare prijs
VerbeterpuntenWebsite is niet duidelijk als je met 2 volwassenen wil reizen en een accommodatie wil delen, bijv als ik met een vriendin en haar kind(kinderen) in een accommodatie wil.
Hallo Margret, bedankt voor je feedback. Wij zullen het hier in de groep gooien, wellicht komen we tot een oplossing om dit duidelijker te vermelden op de website. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Eenoudervakantiegids.nl is een Nederlandse online gids en platform dat zich richt op het aanbieden van vakanties en reizen voor alleenstaande ouders met kinderen. Het platform biedt informatie over geschikte bestemmingen, reisorganisaties, vakantiewoningen, groepsreizen en activiteiten die speciaal gericht zijn op eenoudergezinnen. Eenoudervakantiegids.nl richt zich op het creëren van een zorgeloze vakantie-ervaring voor alleenstaande ouders, met een focus op gezinsvriendelijke opties, flexibiliteit en het bevorderen van verbondenheid en ontspanning.