Hallo Ida, bedankt voor de 8! Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Snelle afhandeling, duidelijk
VerbeterpuntenNvt
Hallo Marcia, bedankt voor de pluspunten! Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Hele duidelijke website en als je belt met vragen, word je keurig geholpen en evt teruggebeld. Fijn dat in de prijs alles al inbegrepen zit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Hallo Marianne, bedankt voor het mooie cijfer en fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Alle 1 ouder vakantie op een rij! overzichtelijk
Hallo Margriet, bedankt voor het compliment! Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Bedankt voor je 10! Wij zijn hier heel erg blij mee. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Hallo Karin, bedankt voor het mooie cijfer! Ons team is hier heel erg blij mee. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Alles is heel duidelijk en op al mijn vragen kon ik de antwoorden vinden. Ik zou deze site zeker aanbevelen!
Hallo Babs, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer, een 10! Fijn dat al jouw vragen via de website beantwoordt werden. Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Bedankt voor het mooie cijfer! Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Vorig jaar in communicatie enkele vervelende ervaring gehad. Ondanks dat verdiende Eenoudervakantie wel een tweede kans. Ze reageerden positief op mijn vraag, daarom ook bij hen geboekt. Daarbij hebben ze veel keuze in locaties.
VerbeterpuntenOver mijn ervaringen van vorig jaar heb ik rechtstreeks met Eenoudervakantie voldoende gecommuniceerd, nu geen verbeterpunten of tips
Hallo Marcel, wat vervelend dat de communicatie met ons vorig jaar niet is gegaan zoals het hoort. Het blijft natuurlijk mensenwerk dus een foutje kan af en toe ontstaan. Wij zijn blij met jouw tweede kans en wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Veel keuze in eenoudervakanties, makkelijk en snel boeken en snelle bevestiging.
Hallo Jose, Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer! wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Goed advies en begeleiding per e-mail ontvangen. Tevens is de website erg duidelijk
Hallo Ronald, Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer! Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Hallo Sophie, bedankt voor het mooie cijfer! Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Duidelijke site Goede klantenservice Betaalbare vakanties
Verbeterpuntenweinig tot geen accomodatie voor een ouder met 1 kind
Bedankt voor de complimenten en de feedback! Wij gaan het hier in de groep bespreken! Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
zeer duidelijke website en goede prijs
Verbeterpuntenannuleringsverzekeringskosten werden niet bij de reissom opgeteld en weet je pas definitief na de boeking. Dat is niet heel helder en had ik graag voor de boeking precies willen weten.
Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer! Bedankt voor je verbeterpunt, wij gaan het hier in de groep bespreken! Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Hallo Esther, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Ons team is hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Alles is netjes en schoon zowel bij aankomst als over het gehele park ondanks dat er veel kinderen zijn! De toilet gebouwen worden goed schoongehouden. Het animatie team voor kinderen is erg leuk en er is veel voor ze te doen. Wanneer je vragen hebt wordt je erg vriendelijke te woord gestaan. Je bent er echt even uit!!
Verbeterpuntenhet enige wat ik me kan bedenken is evt melden bij het meer ( bordje ofzo ) dat er "alg " aan je lichaam kan blijven zitten na het zwemmen.. Mijn dochertje heeft een gevoelige huid had en hier wat uitslag van, niks ernstigs maar was fijn geweest om te weten. Normaal kan ze wel tegen nauur water.
Hallo Barbara, bedankt voor het mooie cijfer, wij zijn blij dat jullie een fijne vakantie hebben gehad! Wij zullen je feedback meenemen. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Hallo Mark, bedankt voor het mooie cijfer. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Gebeld met een vraag, super vriendelijk te woord gestaan.
Hallo Annet, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Ons team is hier heel erg blij mee. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
goede website.
VerbeterpuntenVoor een 1 ouder gezin is het wel mogenlijk om de reissom te betalen, maar vaak niet in 1 keer. Is er geen mogelijkheid tot het doen van gespreid betalen?
Hallo Corne, bedankt voor het mooie cijfer en je feedback. Je kunt bij ons in 2 delen betalen; de aanbetaling is voor jouw geboekte vakantie 30% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie! Wij wensen jullie een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
De flexibiliteit is geweldig
Hallo Brigit, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Ons team is hier heel erg blij mee. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenWat meer foto's van de accommodatie
Hallo Yvonne, bedankt voor het mooie cijfer en jouw feedback De feedback is zeer zinvol om ons te kunnen blijven verbeteren en wij zullen daarom zeker gaan kijken of we meer foto's kunnen gaan plaatsen. Alvast bedankt! Wij wensen jullie een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
ik kreeg netjes binnen een paar dagen een fijn antwoord op mijn via de mail gestelde vragen.
VerbeterpuntenNog geen idee
Hallo Peter, bedankt voor de complimenten! Wij wensen jullie een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb net geboekt, dat ging eenvoudig, maar kan nog niets zeggen over de rest van de afhandeling en de vakantie zelf natuurlijk.
Hallo Jacqueline, bedankt voor het mooie cijfer! Deze beoordeling gaat over onze website en onze service, mocht er contact zijn geweest voor je boeking. Na de vakantie ontvang je een review over de reis. Fijn als je die ook wilt invullen. De feedback is zeer zinvol om ons te kunnen blijven verbeteren. Alvast bedankt! Wij wensen jullie een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Eenoudervakantiegids
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Eenoudervakantiegids.nl is een Nederlandse online gids en platform dat zich richt op het aanbieden van vakanties en reizen voor alleenstaande ouders met kinderen. Het platform biedt informatie over geschikte bestemmingen, reisorganisaties, vakantiewoningen, groepsreizen en activiteiten die speciaal gericht zijn op eenoudergezinnen. Eenoudervakantiegids.nl richt zich op het creëren van een zorgeloze vakantie-ervaring voor alleenstaande ouders, met een focus op gezinsvriendelijke opties, flexibiliteit en het bevorderen van verbondenheid en ontspanning.