Overzichtelijke website en fijn dat je kunt zien wat de leeftijd is van reizigers die al geboekt hebben. Ook een fijne omschrijving van de activiteiten. Groot aanbod.
Ik ben een aantal keer met deze SingleSnow naar Les Menuires geweest. Heel leuk geweest dankzij begeleiders en de groep. Dit jaar naar Val Thorens (Les Balcons) geweest. Accomodatie was ok, als er iets mankeerde dan werd dat snel opgelost (zelfs met excuusbriefje en goedmakertje). Onze kok Leo verzorgde het onbijt en diner. Leo is een autoriteit in de keuken (e.o.). Hij wist iedere dag een heerlijk 3 gangen diner te bereiden. In onze groep waren ook mensen met dieetwensen en daar werd dan iets vervangend voor klaargemaakt. De begeleider was Joyce. Ze heeft iedere dag met ons geskied. Iemand was telefoon kwijt geraakt en zij heeft hem opgespoort (600 km pistes). Ze is bijzonder enthousiast zonder daarbij opdringerig te zijn. Joyce is zeer professioneel en proactief. In voorgaande reizen liet het kantoor wel eens steken vallen maar deze reis was alles helemaal prima. Voor mensen die alleen op wintersport willen maar toch het gezelschap van een groep willen hebben is een reis met SingleSnow een prima optie. Ook skiërs van 60 jaar en ouder zijn welkom wat niet bij iedere organisatie het geval is. Dankzij SingleSnow wederom een topvakantie.
Wauw, super bedankt voor jouw mooie 10! Ontzettend leuk om te horen dat de reis zo goed is bevallen! Dat klinkt als een topvakantie! Super gezellig dat je erbij was en hopelijk tot de volgende! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke beschrijving van de vakantie Als je een vraag stelt krijg je netjes antwoord. voor mij de eerste keer dus wel spannend
Wauw, super bedankt voor jouw mooie 9! Ontzettend leuk om te horen dat je voor de eerste keer met ons mee gaat, super gezellig! Dat moet zeker een top reis gaan worden! Geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
in overleg gekozen voor bepaalde reis. Maar blijft even spannend. Nu hopen dat er nog plek is
Heel erg bedankt voor jouw 4-sterren! Super leuk dat je erbij bent. Hopelijk is er nog een plekje voor jou, daar gaan we voor! Wij wensen jou alvast ontzettend veel plezier! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Springt er gelijk uit, is duidelijk Goede informatie
Super bedankt voor jouw mooie 9! Wat fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was! Super leuk om te horen dat je een passende reis hebt kunnen vinden. Geniet van jouw singlereis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Eerste keer dus kan nog niet vergelijken.
Wat onwijs leuk om te lezen dat je voor de eerste keer met ons mee gaat! Super bedankt voor jouw mooie review! Dat wordt zeker een super gave reis! Wij wensen jou onwijs veel plezier. Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Zeer duidelijke site en gemakkelijk in gebruik.
Super bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was. Super gezellig dat je erbij bent! Geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Verleden jaar, na een hele moeilijke verdrietige periode in mijn leven in het diepe gesprongen en een single reis geboekt bij jullie organisatie. Iets beters had me niet kunnen overkomen. Het was niet het zonnige weer van Samos, niet de mooie omgeving of de accommodatie maar de dynamiek van de groep die me weer mijn levenslust heeft terug gegeven. Wat kwam ik in een warm bad terecht onder de de supervisie van een schat van een reisleidster Suus genaamd. Heb nu net een reis geboekt naar Montenegro. Weet zeker dat me deze weer net zo goed gaat bevallen. Jullie organisatie voorkomt dan mensen die alleen zijn niet perse eenzaam hoeven zijn. Chapeau !!!!!
Wauw, wauw wauw! Wat een mooie review! Super bedankt voor jouw 10! Wat mooi om te lezen dat jouw vorige singlereis zo goed is bevallen. Wat onwijs gezellig dat je er dit jaar weer bij bent! Wij wensen jou dan ook ontzettend veel plezier in Montenegro, dat moet weer een top reis gaan worden! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Het boeken ging heel makkelijk, de groeps samenstelling is beduidend jonger dan elders waar ik meer energie van krijg. Heb er zin in, en shoestring lijkt me een fijne avontuurlijke organisatie!
Super bedankt voor jouw mooie 10! En wat een fijne review! Wat leuk om te lezen dat je er zoveel zin in hebt, gezellig dat je erbij bent! Wat een gaaf vooruitzicht heb jij! Geniet ervan in Vietnam. Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Voor herhaling vatbaar.
Super bedankt voor jouw mooie 4-sterren! Wat leuk om te horen dat je dit jaar weer met ons mee gaat, super gezellig! Heel veel plezier jouw reis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Leuk om op reis te gaan met gelijkgestemden
Wat een mooie 9! En wat een gave reis heb je uitgekozen. Wij wensen jou ontzettend veel plezier in de Dolomieten! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Het is goed overzichtelijk om jou droomvakantie te vinden!
Super bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat alles zo overzichtelijk voor je was! Wat leuk dat je jouw ideale vakantie hebt gevonden. Geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke site met van alle soorten trips. En je weet altijd, je eet nooit alleen. Doe je ding, proost en geniet. Je bent alleen maar toch samen.
Wat een mooie review! Super bedankt voor jouw mooie 8 en woorden! Wat ontzettend fijn om te horen dat alles zo duidelijk voor je was. Wij wensen jou heel veel plezier op jouw reis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Na heel wat sites te hebben bekeken was ik blij dat ik op de site van singlereizen nog een leuke, beschikbare reis vond om in mei nog even lekker van vakantie te gaan genieten. Omdat ik helaas wat ouder wordt, is het steeds lastiger een reis te vinden waarbij ik nog gewoon leuke dingen kan doen in de vakantie. Blij dus met de 5 jaar uitloop bij de leeftijdscategorie.. houden zo of nog iets meer hogere leeftijden.
Wauw een 10! Heel erg bedankt voor jouw mooie review! En wat fijn om te horen dat je bij ons een passende singlereis hebt kunnen vinden. Wij wensen jou een onwijs fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Mooie reizen, mooie foto's, wel jammer dat als je een reis hebt gevonden en kijkt bij slaapmogelijkheden dat de datum van de reis dan steeds weer goed opgezocht moet worden. Het programma gaat dan terug naar de eerste reis.
Heel erg bedankt voor jouw review! Ontzettend gezellig dat je met ons mee gaat! Wat vervelend dat je dat zo hebt ervaren, daar gaan we zeker naar kijken! Wat een gave reis heb je uitgekozen! Een heerijk vooruitzicht! Wij wensen jou alvast een hele fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Alles duidelijk uitgelegd en beschreven per onderwerp. Superfijn dat je het aantal deelnemers en de leeftijden kunt zien bij alle reizen. Bij skivakanties misschien nog een fijne toevoeging om te kunnen zien hoeveel deelnemers beginnend of ervaren is.
Onwijs bedankt voor jouw 4-sterren review! Super leuk dat je met ons mee gaat op wintersport! Wat een gave reis! Tips zijn altijd welkom, nemen we zeker mee! Wij wensen jou een hele fijne wintersportreis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Inloggen, land bepalen, leeftijd aangeven, kiezen tussen zon of wintersport en direct komen de mogelijkheden naar voren. Ook een inzicht in groepssamenstelling. Ja, prima web site
Wauw een 8! Super bedankt voor deze fijne review! Ontzettend fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was op onze website! Wij wensen jou dan ook een onwijs fijne vakantie! Geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Alles gaat vrij makkelijk alleen als je naar sommige pagina’s gaat geeft de site een error, en moet je weer opnieuw beginnen. Tuurlijk is het gelukt, alles wordt duidelijk beschreven.
Super bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat het gelukt is om jouw singlereis te boeken! Vervelend van de error.. Daar gaan we zeker even naar kijken! Super gezellig dat je met ons mee gaat! Geniet van jouw vakantie! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb verschillende websites bezocht en ik vond het op de site van singlereizen duidelijk, ik kon alles vinden wat ik graag wou weten. Het is voor mij de eerste keer ik hoop dat de vakantie een onvergetelijke reis wordt met mooie herinneringen.
Wauw een 9! Onwijs bedankt voor deze mooie review! En super leuk om te lezen dat je voor de eerste keer met ons mee gaat! Dat wordt zeker een hele gave reis! Onwijs veel plezier gewenst op vakantie, geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Leuke en duidelijke site om een vakantie naar je zin te vinden. Wintersport is altijd leuk dus zal zeker wel goed komen.
Heel erg bedankt voor deze review! Super fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was! En wat leuk dat je dit jaar met ons op wintersport gaat. Onwijs gezellig dat je erbij bent! Wij wensen jou een hele fijne vakantie! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Al die diverse keren hele leuke en goede reis reisleiding gehad Daarbij vind ik het prettig om op Schiphol af te spreken en samen door de douane enzovoort te gaan. Ook de app vooraf vind ik prettig zodat je eventueel samen naar Schiphol kunt rijden en parkeren. Vaak mooie locaties met veel mogelijkheden om te recreëren of te bezichtigen.
Heel erg bedankt voor deze mooie 8! Super leuk om te lezen dat je dit jaar weer met ons mee gaat! Dat vinden wij onwijs gezellig! Wij wensen jou dan ook een hele fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Middels deze site heb ik eenvoudig verschillende singlereizen kunnen vergelijken. Het boeken ging snel en de groepsgrootte zijn ideaal. Op naar een mooie reis.
Super bedankt voor jouw 4-sterren review! Wat fijn om te lezen dat het zoeken naar jouw singlereis goed is gelukt! Onwijs veel plezier op jouw vakantie, geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
De informatie op de website wordt overzichtelijk weergegeven. Het is makkelijk om te kunnen zien voor een reis wat de verschillende vertrekdata zijn en ook de informatie te krijgen over de personen die de reis al hebben geboekt.
Wauw een 10! Super bedankt voor jouw review! Wat fijn dat alles zo duidelijk voor je was! Super gezellig dat je erbij bent. Wij wensen jou een onwijs fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Een mooie beschrijving van een reis met veel mogelijkheden, waar ik meteen enthousiast over werd.
Super bedankt voor jouw mooie review! Een 10! Wat onwijs leuk om te horen dat je er zoveel zin in hebt! Super gezellig dat je met ons mee gaat. Heel veel plezier gewenst op jouw singlereis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Hoewel het grootste deel makkelijk te boeken en duidelijk was was het toch wel fijn geweest als er een duidelijker bedrag was voor de reis en annuleringsverzekering.
Super bedankt voor jouw review! Wat leuk dat je met ons mee gaat op singlereis, super gezellig! Wij nemen jouw tip zeker mee, dat vinden we alleen maar fijn. Wij wensen jou een onwijs fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Singlereizen.nl is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van groepsreizen voor alleenstaanden. Het assortiment omvat een breed scala aan bestemmingen en reizen, variërend van actieve vakanties en avontuurlijke reizen tot relaxte strandvakanties, stedentrips en cultuurreizen. Singlereizen.nl richt zich op het creëren van een gezellige en sociale reiservaring voor singles, met de nadruk op het ontmoeten van gelijkgestemden, het bieden van persoonlijke service en het zorgen voor een zorgeloze vakantie.