De informatie over de reizen is zeer uitgebreid, je weet waar je aan toe bent. Het boeken van de reis ging ook erg gemakkelijk. En tijdens het kiezen van een reis zijn de medewerkers van de website erg behulpzaam, ze reageren snel op je mailtjes.
Wauw bedankt voor jouw super mooie review! Wat worden wij blij hiervan! Super fijn om te horen dat je je ervaring met ons zo goed is bevallen! Geniet van jouw heerlijke vakantie in Griekenland. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Nu 3e jaar een vakantie gevonden via jullie. Thanx voor de service
Wat worden wij blij van zulke reviews! Super fijn om te horen dat je dit jaar weer voor ons hebt gekozen! Wij wensen jou onwijs veel plezier op jouw heerlijke vakantie! Geniet van de Italiaanse zon! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Website is netjes! Maar te veel keuze en prijzig.
Bedankt voor jouw fijne review! Fijn om te horen dat de website je goed is bevallen! Wij wensen jou een hele fijne actieve vakantie! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Het boeken van deze reis ging vlotjes en soepel. "Vriendelijke site" om je boeking te doen, geen obstakels of moeilijkheden ervaren. Gewoon, zoals het hoort!!!
Wauw, super bedankt voor deze mooie review! Daar zijn wij hartstikke blij mee! Wij wensen jou alvast een onwijs fijne vakantie naar Griekenland! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Veel filterkeuzes, makkelijk selecteren, prijzen mogen wel wat lager, het aanbod voor 60+ wat breder.
Bedankt voor deze mooie review! En wat goed om te horen dat alles makkelijk te vinden was! Geniet van jouw heerlijke vakantie! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Boeking is makkelijk en overzichtelijk
Wauw wat een mooie review zeg! Daar zijn wij natuurlijk super blij mee! Wij wensen jou onwijs veel plezier op jouw vakantie! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
De omschrijving van de reis is duidelijk en de site is goed te vinden. veel informatie over de reis en de mogelujkheden.
Bedankt voor jouw mooie 4-sterren review! Wat zijn dat alles helder en makkelijk te vinden was op onze site! Geniet van jouw heerlijke vakantie! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Nog even gebeld en het contact was vriendelijk en duidelijk.
Wat een mooie review zeg! Super bedankt voor deze prachtige 10! En wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen! Wij wensen jou alvast heel veel plezier! Geniet van de Griekse zon! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik ben tevreden over de gang van zaken bij singlereizen. De website is enorm duidelijk en overzichtelijk. Verder is er veel keuze wat betreft de reizen en kun je hier met gemak een leuke reis uitzoeken.
Wat een onwijs mooie review zeg! En wat fijn om te horen dat je het zo fijn en prettig hebt ervaren bij ons! Geniet van jouw heerlijke vakantie in Macedonië! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Het boekingsproces verloopt goed. De website is duidelijk.
Wauw wat een mooie review zeg! En wat super fijn om te horen dat alles duidelijk voor je was! Wij wensen jouw onwijs veel plezier en geniet van het Griekse zonnetje! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Website zit duidelijk in elkaar. Makkelijk in te vullen en te boeken. Geen opmerkingen verder.
Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles duidelijk was tijdens het boeken! Geniet lekker van jouw singlereis deze zomer! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Een makkelijke manier om het aanbod aan singlereizen van diverse aanbieders te vergelijken.
Super bedankt voor deze goede review! Wat prettig om te horen dat het boeken via onze site je zo goed is afgegaan! Wij wensen jou een hele reis naar Thailand, super gaaf zeg! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb mijn vakantieperiode door gegeven. Vorig jaar ook naar Calabrië geweest en erg fijn gehad. Vandaar nu nog een keer singelreizen geboekt.
Bedankt voor deze mooie 8! En wat fijn om te horen dat je dit jaar weer voor singlereizen kiest! Daar zijn wij natuurlijk erg blij om. Wij wensen jou alvast een hele fijne vakantie in Italië. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Het boeken ging probleemloos, site werkte snel en is overzichtelijk.
Wat een mooie review, daar zijn wij ontzettend blij mee! En wat heb jij een gave reis uitgekozen zeg! Wij wensen jou onwijs veel plezier in Indonesië. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijk overzicht van de reis en bijbehorend verblijf en activiteiten plus eventuele kosten daarvan.
Heel erg bedankt voor jouw prachtige 5-sterren review! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat jouw ervaring met ons zo fijn was! Wat gaaf zeg een surfvakantie deze zomer, heel veel plezier! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke website, overzichtelijke informatie en fijn dat er reviews bijstaan. Snelle reactie via de mail op gestelde vraag
Wauw wat een mooie review! Super fijn om te horen dat je alles goed hebt kunnen vinden op onze website en je het contact met ons goed hebt ervaren. Wij wensen jou alvast onwijs veel plezier in Griekenland! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
dit is mijn vijfde keer dat ik boek bij singlereizen,en ik kan alleen maar zeggen dat het altijd top geregeld is
Hoe de vakantie zelf zal verlopen moet nog blijken. Geen twijfel dat het gezellig gaat worden!
De reizen en inhoud worden duidelijk omschreven op een uitnodigende manier. Wat "de drempel" voor sommigen zal verlagen.
De boeking is snel en makkelijk gegaan. Ik ben vorig jaar ook meegeweest naar zakynthos en had een top reis!
Het is fijn als je tijdens je verblijf op het eiland niet voor vervelende verrassingen komt te staan en je vooraf een betere indruk kunt krijgen van je welverdiende vakantie.
ik krijg er een goed gevoel bij :) ... ik ben benieuwd
Zojuist een reis geboekt en de website is gemakkelijk leesbaar. Het is direct duidelijk waar je voor moet bij betalen en ik houd van transparantie en overzicht. In juli vindt de vakantie plaats en gezien de reviews gaat het een leuke reis worden.
Dit is de eerste keer in 56 jaar dat ik alleen op vakantie ga, maar ik las de reviews en was verkocht. Alles ziet er ook zo overzichtelijk uit. Nog 7 weekjes en dan kan ik gaan genieten en vast hele leuke medereizigers ontmoeten. Allemaal in dezelfde leeftijdscategorie!
De website is duidelijk en makkelijk. Het is mijn eerste keer dat ik een reis boek bij deze website en ben blij dat er vertrekgarantie is.
Wauw, bedankt voor deze super mooie review! Wat goed om te horen dat de website en het zoeken naar reis makkelijk en overzichtelijk was. Ga super veel genieten van jouw eerste singlereis en geniet van de Griekse zon! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA