Eerder al naar Ibiza geweest met singlereizen.
Op dit moment heb ik alleen nog maar geboekt via jullie site en dat ging supersnel. De informatie was helder, duidelijk en volledig. Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd hoe het straks in het echt is. Als het zo is als jullie beschrijven dan krijgen jullie een dikke pluim.
Het klopt dat je op dit moment een beoordeling over de website en eventueel contact met de klantenservice kunt geven. Na je reis ontvang je de mogelijkheid om een review te schrijven over jouw vakantie. Fijn om lezen dat de informatie helder en duidelijk omschreven staat. Ik hoop dat de wandelvakantie aan je wensen voldoet en dat je een gezellige vakantie krijgt. Het is nog 22 dagen aftellen en dan is het zover, vakantie! Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Alles goed weergegeven en duidelijk om snel een goed beeld te krijgen van de reis en erg veel zin om nu al te gaan.
Bedankt voor je leuke feedback over onze website. Fijn dat je al zin hebt om te gaan, het is nog maar een week en dan ga je heerlijk naar Italië. Alvast een hele fijne vakantie. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
altijd goed geregeld en meedenkend
Er is een leuke beschrijving van de activiteiten en ook telefonisch was er een prima ondersteuning. Dank daarvoor.
Vandaag een reis geboekt naar singelreis Actieve Winterreis Verrassend Noorwegen. Ik heb geen gebruik hoeven te maken van persoonlijk contact met uw medewerkers. De website is erg duidelijk en het boeken van de reis ging ook gemakkelijk. Ik zie er naar uit om van deze reis de kerst bijzonder te maken.
Super gaaf dat je de winterreis naar Noorwegen hebt geboekt. Het is nog even geduld hebben, maar dat is het zeker waard. Mochten er komende maanden vragen te binnenschieten, mag je ons altijd bellen of mailen. Met avontuurlijke groeten, Singelreizen.nl
Goede informatie Overzichtelijk Vakantie geboekt!
Super bedankt voor je enthousiaste review. Leuk dat je de zonnige en actieve vakantie in Starigrad hebt geboekt. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Mijn enige ervaring is tot nu toe de website en de klantenservice. Zowel op de website als van de klantenservice kreeg ik een duidelijk beeld over de aankomende vakantie naar Sunny Beach. Ik heb er daarom ook extra veel zin in!
Leuk dat je de vakantie naar Sunny Beach hebt geboekt. Fijn om te lezen dat de website en klantenservice helderheid geven over jouw komende vakantie. Het klopt dat deze review over de website en het contact met ons gaat. Na je vakantie ontvang je een mail, waarin je de mogelijkheid hebt om over je vakantie een review te schrijven. Het aftellen is begonnen, je gaat bijna richting Bulgarije voor een gezellige vakantie. Alvast heel veel plezier. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
altijd zeer goede vakantie en van te voren alles zeer transpirant. service desk is zeer goed te bereiken. activiteiten bij te boeken op locatie is niet altijd helemaal duidelijk voor vertrek maar dit is ook altijd zeer afhankelijk van de periode dat je gaat.
Gaaf dat je de reis naar Johannisholm hebt geboekt. Bij deze reizen zitten de volgende excursies al inbegrepen bij de reissom: 2-daagse kanotocht, bezoek aan Siljanmeer, wandeltocht naar natuurreservaat Lybergsgnupen, mountainbiketocht en afsluitende bbq. Op dit moment staat de zaterdag als vrije dag ingepland, je bent op deze dag vrij om eventueel een extra excursie te ondernemen. Dit kan je toch het beste ter plekke met de reisleider bespreken en regelen. Mocht je nu al specifiek iets in gedachte hebben, horen wij het graag, dan gaan wij al naar de mogelijkheden kijken voor jou. Je kunt ons mailen op: [email protected] Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
De website is handig en goed te gebruiken tav voorkeuren. De reis moet nog plaats vinden dus daar nog geen informatie over maar tot op heden tevreden.
Fijn om te lezen dat je de website handig in gebruik vindt. Het is nog even wachten, maar over een paar maanden kun je genieten van de rondreis door Sri Lanka. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Ik vind de website erg duidelijk en overzichtelijk. Er zijn veel mooie en verschillende reizen te vinden. Veel keuze! Er staat voldoende informatie bij een reis. Het is fijn dat er reviews zijn van een reis. Dan krijg je toch een beter beeld. Het boeken van een reis ging erg gemakkelijk. Goed geïnformeerd en makkelijk en snel te boeken.
Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review over onze website. Fijn om te lezen dat er voldoende informatie staat en dat het boeken gemakkelijk ging. Gezellig dat wij je deze zomer ontmoeten op Zakynthos. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ben nog niet op reis geweest maar tot nu toe super service :) Snelle reactie op vragen, en duidelijk.
ontdekt via "reizen singles 50+" duidelijke info info over groepssamenstelling met picto's aantal man/vrouw vind ik schitterend **** schrijf hier hopelijk een zeer positieve review na mijn eerste reiservaring met Singlereizen :)
Al eerder via singlereizen een vakantie geboekt bij NoSun, dit was perfect. Je kunt makkelijk ingeven wat je zoekt.Net als de vorige keer ook weer snel resultaat en geboekt.
Pluspunten
Overzichtelijke site, leuke lay-out, aantrekkelijke foto's.
VerbeterpuntenHet is mij soms onduidelijk hoeveel en welke mensen er bijv. 8 of 15 dagen hebben geboekt, aangezien ze bij beide reisperiode's staan ingevuld.
Pluspunten
Veel aanbod van reizen, daarnaast ook veel keuze in vertrekdata! Leuk om de groepssamenstelling vooraf te kunnen bekijken.
Pluspunten
Alles is duidelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
Site werkt fijn, doordat ik nog niet alle informatie concreet had rondom mijn vrije dagen en of het paste in de werkplanning kon ik op de site zeg maar 'trechtergewijs' te werk gaan om een geschikte vakantie te vinden
Verbeterpuntenik moet eerst de reis ervaren hebben voordat ik anderen kan aanraden via singereizen te boeken.
Pluspunten
prima contact mee te krijgen.
Pluspunten
Makkelijk alles op de site te vinden n telefonische goe bereikbaar bij vragen die ze niet meteen op kunnen antwoord komen ze de zelfde dag op terug
Pluspunten
Tot nu toe heel goed geholpen met alle vragen die ik had!
Fijn om te lezen dat je goed contact hebt gehad met onze klantenservice. Gaaf dat je mee naar Italië gaat voor een sportieve vakantie. Nog 5,5 week en dan kun je heerlijk gaan genieten. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Mooie schrijfstijl in de persoonlijke communicatie
VerbeterpuntenMomenteel geen
Bedankt voor je leuke review over ons contact. Gezellig dat je mee naar Kos gaat. Je gaat al binnen een maand, dus de vakantie is al bijna in zicht. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
informatieve website: je kan je een goed beeld vormen van hoe de vakantie eruit gaat zien. Fijn om inzicht in groepsindeling te hebben. Nooit makkelijk een singlereis te boeken maar de informatie stelt je gerust.
Verbeterpuntengeen eigenlijk
Ik mis de vluchtgegevens