Super overzichtelijk

Vorig jaar voor het eerst geboekt, dit geeft vertrouwen voor nu een verre reis.

Goede duidelijke informatie en makkelijk boeken

De site van Singlereizen is duidelijk en goed van opzet Alle informatie vindt je makkelijk als ook beoordelingen over de reis Verder is het boeken ook duidelijk en eenvoudig en kan indien nodig ook verzekering bijgeboekt worden. Een verademing ga zo door.

Duidelijke website, uitgebreide informatie over de reis en alle (optionele) activiteiten.

Duidelijk

Ik kon makkelijk reizen met elkaar vergelijken en alle informatie werd duidelijk opgesteld. Hierdoor werd een keuze maken een stuk makkelijker gemaakt

Zeer positief

Het telefonisch contact heb ik als zeer prettig en nuttig ervaren. Vragen werden goed beantwoord. Er werd meegedacht en zo kon ik tot een keuze komen.

Alles werkt goed

Vragen stellen kan, er is begrip voor eventuele spanning, duidelijke omschrijvingen van de reizen, veel mogelijkheden.

Zeer uitgebreid aanbod voor ieder wat wils!

Zoveel te kiezen, als je bij singlereizen niet slaagt, slaag je nergens!

Goede website en keurig geholpen via de telefoon en mail.

Door de goede service en hulp van het kantoor, geeft mij nu al het gevoel dat deze vakantie super wordt!

Duidelijke site en voldoende opties

Zeer veel informatie te vinden en eenvoudig om te boeken

Zeer heldere website met leuke groepsreizen.

De website is overzichtelijk en biedt een ruim aanbod aan verschillende reizen. De reizen worden goed beschreven en vermelden alle noodzakelijke benodigdheden om een keuze te maken. Al met al positief over de website.

Overzichtelijke website met voldoende en duidelijke informatie.

De website is makkelijk te hanteren. Informatie is makkelijk te vinden.

Prima, snel en overzichtelijk

Ik heb binnen 30 minuten mijn reis gevonden en geboekt :-). nn met een 9.1 op Zoover verwacht ik na het skiën net zo veel genot als tijdens. GruBgott, Patrick

Bij het lezen van de reisbeschrijving krijg je zin om op vakantie te gaan!

Positief door de vele interessante informatie

Goede website, duidelijk en snel geboekt. Top!

Prima goed bereikbaar voor vragen

enige vreemde is een rare zin ..........thuisvaccinatie?

Makkelijk en overzichtelijk boeken

De stappen die je moet nemen om te boeken zijn erg overzichtelijk en gemakkelijk. Ik kijk nu al uit naar mijn vakantie!

Een website zoals hij moet zijn

duidelijke omschrijving van de reis, de groepssamenstelling en activiteiten beter kan niet.

Mooie site

Mooie en aantrekkelijke site. Zoeken op leeftijd + periode zou nog iets gemakkelijker moeten kunnen. Fijn dat jullie iets bieden voor singles die wat ouder zijn.

Prima.

Heldere website; Vriendelijke beantwoording van telefonische vragen door Iris. Ze zou keuze die op site niet goed werkte aanpassen.

Fijne boeking.

super vriendelijk en behulpzaam

telefonisch contact gehad en bijzonder vriendelijk en correct te woord gestaan vakantie is geboekt, iets leuks om naar uit te kijken in deze donkere dagen

Positief

Duidelijk overzicht van de reis, onderverdeling in thema's en groepsgezelschap inzichtelijk. Meerdere opties mogelijk en vrijblijvend in keuzes.

Duidelijkheid over eenpersoonskamer!

Ik heb meerdere websites bekeken en moet altijd zoeken naar de toeslagen van eenpersoonskamers. Wat is de meerprijs en is het überhaupt bij te boeken. Singlereizen biedt dit heel duidelijk aan bij de verschillende opties en gelijk de prijs erbij vermeld. Ook de groepsinformatie is in te zien, heel fijn! Dit heeft mij overgehaald om daadwerkelijk te boeken; mijn eerste singlereis :-)

Toppie reizen

Ben al vaker mee geweest op deze Singlereizen, en ze zijn altijd leuk gezellig en mooie verzorgende reizen...echt een aanrader!

Helder en overzichtelijk

Duidelijk overzicht met toelichting en stapsgewijs doorlopen

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA